ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απειλές εναντίον του Σαντόν για τα δύο γκολ της Γιουβέντους στο "Μεάτσα"

Απειλές εναντίον του Σαντόν για τα δύο γκολ της Γιουβέντους στο "Μεάτσα"

Με ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram, η σύζυγος του Ντάβιντε Σαντόν, Χλόη Σάντερσον, ανακοίνωσε πως δέχθηκαν απειλές μετά την ήττα της Ίντερ από την Γιουβέντους.

Η Ίντερ το Σάββατο (28/04) γνώρισε την ήττα στο "Τζουζέπε Μεάτσα" από την Γιουβέντους με 3-2, δεχόμενη, μάλιστα δύο γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, και συγκεκριμένα στο 87ο και 89ο λεπτό.

Το αποτέλεσμα αυτό, το οποίο κρατάει την Ίντερ στο -4 από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, δεν άρεσε καθόλου σε εξαγριωμένους οπαδούς των "Νερατζούρι", οι οποίοι προέβησαν σε απειλές θανάτου προς τον Ντάβιντε Σαντόν και τη σύντροφό του.

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος πέρασε στην αναμέτρηση στο 85ο λεπτό, κατηγορήθηκε από μερίδα οπαδών ότι έφερε ευθύνη και για τα δύο τέρματα που σημείωσε σε διάστημα δύο λεπτών η Γιουβέντους.

Η σύντροφος του πρώην διεθνή αμυντικού, με ανάρτησή της στο Instagram, ανέφερε χαρακτηριστικά: "Για πρώτη φορά στη ζωή μου νιώθω φόβο μέσα στο ίδιο το σπίτι μου, μαζί με το σύντροφό μου. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα με πάθος. Το καταλαβαίνω και το εκτιμώ. Δεν είναι φυσιολογικό, όμως, να μου λένε να κλειδώσω τις πόρτες και να ανησυχώ για το αν θα επιστρέψει ο Ντάβιντε στο σπίτι. Κανένας δεν είναι πιο στεναχωρημένος για το αποτέλεσμα από τον ίδιο".

Απειλές εναντίον του Σαντόν για τα δύο γκολ της Γιουβέντους στο "Μεάτσα"

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ