ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απειλεί με αποχώρηση από την Εθνική ο Βάργκας

Απειλεί με αποχώρηση από την Εθνική ο Βάργκας
Βάργκας

Ο Ρόναλντ Βάργκας συνυπογράφει μ' άλλους 14 διεθνείς Βενεζουελάνους επιστολή με την οποία απειλούν με αποχώρηση από τη "βινοτίντο", υπό την τρέχουσα διοίκηση στην ομοσπονδία.

Το κλίμα στην εθνική Βενεζουέλας κάθε άλλο παρά καλό είναι. Δεν είναι μόνο η κάκιστη βαθμολογική κατάσταση της "βινοτίντο", η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση (10η) των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 χωρίς βαθμό (τέσσερις ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές).

Δεκαπέντε διεθνείς Βενεζουελάνοι ποδοσφαιριστές - ανάμεσά τους κι ο μέσος της ΑΕΚ, Ρόναλντ Βάργκας - υπογράφουν ανακοίνωση με την οποία αφήνουν στον αέρα τη συμμετοχή τους σε υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας εάν παραμείνει στα καθήκοντά της, η τρέχουσα διοίκηση της ομοσπονδίας.

Συγκεκριμένα αφορμή για την ανακοίνωση αποτέλεσε η δήλωση του προέδρου αυτής, Λαουρέανο Γκονσάλες, στην κορυφαία εφημερίδα της χώρας, Diario Lider: "Οι ποδοσφαιριστές επεξεργάζονται σχέδιο για να διώξουν τον ομοσπονδιακό τεχνικό της χώρας, Νοέλ Σανβινσέντε"

Απειλεί με αποχώρηση από την Εθνική ο Βάργκας

Στην ανακοίνωση οι 15 διεθνείς ποδοσφαιριστές χαρακτηρίζουν "ψευδείς και επιζήμιες για την τιμή των τις ανωτέρω δηλώσεις", ενώ εκδηλώνουν και την "απογοήτευσή τους για την έλλειψη στήριξης από το τεχνικό επιτελείο της εθνικής ομάδας απέναντι σ' αυτές τις κατηγορίες"

"Εμείς οι ποδοσφαιριστές δεν είμαστε σύμφωνοι με τον τωρινή διοίκηση της ομοσπονδίας, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε σε μία ατμόσφαιρα που την έχουν βλάψει αυτοί οι διοικούντες", αναφέρεται σε έντονη γραμματοσειρά στην ανακοίνωση, καθιστώντας σαφείς τις προθέσεις των διεθνών.

Την ανακοίνωση υπογράφουν οι ποδοσφαιριστές: Τομάς Ρινκόν, Οσβάλντο Βισκαρόντο, Σαλομόν Ροντόν, Ρομπέρτο Ροσάλες, Σέσαρ Γκονσάλες, Λουίς Μανουέλ Σέιχας, Φράνκλιν Λουσένα, Γκρέντι Περόσο, Χοσέφ Μαρτίνες, Χουάν Φαλκόν, Νικολάς Φεντόρ, Γκαμπριέλ Σιτσέρο, Ρόναλντ Βάργκας, Αλεχάντρο Γκέρα και Κριστιάν Σάντος.

Όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές της εθνικής Βενεζουέλας και βασικά στελέχη στο πρόσφατο Copa America, που διεξήχθη το καλοκαίρι στη Χιλή. Την επιστολή δεν υπογράφει ο έτερος Βενεζουελάνος διεθνής της Ένωσης, Αλάιν Μπαρόχα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ