ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αντσελότι: "Είναι αδύνατο να σταματήσεις τον Μέσι"

Αντσελότι: "Είναι αδύνατο να σταματήσεις τον Μέσι"

Ο Κάρλο Αντσελότι σε συνέντευξη που παραχώρησε του ζητήθηκε να σχολιάσει το πως μπορεί κάποιος να σταματήσει τον Μέσι με την απάντηση του να είναι απολαυστική. (VIDEO)

Ως προπονητής έχει κληθεί αρκετές φορές να βρει τρόπο να σταματήσει όχι μόνο τον Μέσι αλλά και άλλους σπουδαίους παίκτες. Ο Κάρλο Αντσελότι σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Goal.com" του ζητήθηκε να περιγράψει το τι πρέπει να κάνει μια ομάδα για να σταματήσει τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

"Το προετοιμάσεις ένα παιχνίδι απέναντι στον Μέσι είναι αδύνατο. Ο Μέσι είναι ένα φανταστικό ταλέντο και εάν θες να προετοιμάσεις ένα παιχνίδι απέναντί του πρέπει να αποφύγεις να μιλήσεις για τον Μέσι για το ταλέντο και τις ικανότητές του.

Ο Μέσι είναι ένα φανταστικό ταλέντο και εάν μιλήσεις στους παίκτες σου για τις ικανότητές του τότε θα τον φοβούνται αφού θεωρώ ότι είναι ένα κορυφαίο ταλέντο. Οπότε το ποιο σημαντικό είναι να αποφύγεις να μιλήσεις για εκείνον και να συγκεντρωθείς στο παιχνίδι" ήταν η χαρακτηριστική του απάντηση.

Φυσικά, ο Ιταλός προπονητής αναφέρθηκε και στους άλλους κορυφαίους παίκτες που υπάρχουν και στο πόσο απολαμβάνει να τους βλέπει να παίζουν: "Το να παίζεις κόντρα στον Μέσι είναι σαν να παίζεις απέναντι στον Ρονάλντο, τον Νεϊμάρ ή τον Ιμπραχίμοβιτς. Είναι σχεδόν αδύνατο. Έχουν τις ικανότητες που τις διαθέτουν λίγοι και για να σταματήσεις έναν τέτοιο παίκτη χρειάζεσαι μία εξαιρετική αμυντική λειτουργία. Δεν φτάνει μόνο ένας παίκτης.

Πρέπει να παραδεχτώ ότι το να υπάρχουν παίκτες σαν τον Ρονάλντο και τον Μέσι είναι καλό για την εικόνα του ποδοσφαίρου. Υπάρχουν πολλοί που αγαπούν το ποδόσφαιρο, όπως είμαι εγώ και το να έχουμε τέτοιους παίκτες είναι φανταστικό. Απολαμβάνω να βλέπω αυτούς τους παίκτες".

Δείτε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης του:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ