ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Αντίο" Κέιχιλ στην εθνική Αυστραλίας

FILE - In this March 26, 2013, file photo, Australia's Tim Cahill reacts after scoring against Oman during their World Cup Asian qualifying soccer match at the Olympic Stadium in Sydney, Australia. Australian striker Cahill announced on Tuesday, July 17, 2018, his retirement from international football aged 38 and after his fourth World Cup. (AP Photo/Rick Rycroft, File)
FILE - In this March 26, 2013, file photo, Australia's Tim Cahill reacts after scoring against Oman during their World Cup Asian qualifying soccer match at the Olympic Stadium in Sydney, Australia. Australian striker Cahill announced on Tuesday, July 17, 2018, his retirement from international football aged 38 and after his fourth World Cup. (AP Photo/Rick Rycroft, File) AP PHOTO/RICK RYCROFT, FILE

Τελευταίο... χειροκρότημα για τον Τιμ Κέιχιλ, ο οποίος αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους στην καριέρα του με την εθνική Αυστραλίας, σε ηλικία 38 ετών.

Έπειτα από τέσσερα Παγκόσμια Κύπελλα, 107 συμμετοχές και 50 γκολ, έφτασε η ώρα του... αποχαιρετισμού στα όπλα για τον Τιμ Κέιχιλ, ο οποίος ρίχνει την αυλαία των ποδοσφαιρικών του παραστάσεων σε διεθνές επίπεδο.

Σε ηλικία 24 ετών πραγματοποιούσε το ντεμπούτο του με την εθνική Αυστραλίας, ωστόσο έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για τον 38χρονο, πλέον, επιτελικό μέσο, ο οποίος αποσύρεται από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του... πλήρης (ποδοσφαιρικών) ημερών.

Ο αγώνας εναντίον του Περού στο Μουντιάλ της Ρωσίας έμελλε να είναι ο τελευταίος με το εθνόσημο για τον άλλοτε άσο της Έβερτον, ο οποίος έγραψε στο twitter: "Σήμερα είναι η μέρα που κρεμάω τα παπούτσια μου στους Socceroos".

Αποτελεί τον δεύτερο παίκτη σε συμμετοχές των "καγκουρό" με 107, πίσω μονάχα από τον γκολκίπερ, Μαρκ Σβάρτσερ, που κατέγραψε δύο περισσότερες.

Να σημειωθεί ότι ο βετεράνος μέσος κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά, ύστερα από τη λήξη της συνεργασίας του με τη Μίλγουολ, αναζητώντας τα τελευταία του ποδοσφαιρικά... ένσημα.

Photo Credits: AP Photo/Rick Rycroft, File

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ