ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Αντίο" από Μοδέστο μετά από 19 χρόνια

"Αντίο" από Μοδέστο μετά από 19 χρόνια

Ο Φρανσουά Μοδέστο, ο οποίος αγωνίστηκε για 3 χρόνια στην Ελλάδα φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού, ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την αγωνιστική δράση στο τέλος της σεζόν.

Τέλος εποχής για τον Φρανσουά Μοδέστο. Ο 37χρονος μέσος ανακοίνωσε επίσημα στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Μπαστιά με την Καέν (για την 36η αγωνιστική της Ligue 1) πως σταματάει το ποδόσφαιρο στο τέλος της φετινής σεζόν, κάτι που ισοδυναμεί με το κλείσιμο μίας ποδοσφαιρικής καριέρας 19 ετών.

Το τελευταίο του εντός έδρας με τη φανέλα της Μπαστιά θα είναι αυτό κόντρα στην Ανζέρ στο "Furiani" το ερχόμενο Σάββατο ενώ οι τίτλοι τέλους θα πέσουν οριστικά στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ρεν με την οποία θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της η Μπαστιά στη φετινή Ligue 1.

"Αντίο" από Μοδέστο μετά από 19 χρόνια

O Μοδέστο ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Μπαστιά το 1997 και αγωνίστηκε σε αυτήν για δύο χρόνια, από το 1999 μέχρι το 2004 έπαιξε στην Ιταλία φορώντας τη φανέλα της Κάλιαρι (δόθηκε δανεικός για ένα διάστημα στη Μόντενα) ενώ από το 2004 μέχρι το 2010 ήταν κάτοικος Μόντε Κάρλο παίζοντας για την Μονακό.

"Αντίο" από Μοδέστο μετά από 19 χρόνια

Το καλοκαίρι του 2010 πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό, με τον Μοδέστο να έχει μία άκρως θετική παρουσία στους Πειραιώτες και να πανηγυρίζει στα τρία χρόνια παρουσίας του στο μεγάλο λιμάνι 5 τίτλους (3 πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα Ελλάδας), για να επιστρέψει το 2013 στην πρώτη του ομάδα, την Μπαστιά.

Ο Μοδέστο ανακοινώνει το τέλος της καριέρας του στο κανάλι της Μπαστιά:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ