ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άνταμ Τζόνσον: "Μακάρι να είχα βιάσει τη 15χρονη"

Sunderland's Adam Johnson during the English Premier League soccer match between Sunderland and Bournemouth at the Stadium of Light, Sunderland, England, Saturday, Jan. 23, 2016. (AP Photo/Scott Heppell)
Sunderland's Adam Johnson during the English Premier League soccer match between Sunderland and Bournemouth at the Stadium of Light, Sunderland, England, Saturday, Jan. 23, 2016. (AP Photo/Scott Heppell) AP

Ο Άγγλος πρώην διεθνής εξτρέμ Άνταμ Τζόνσον καταγράφηκε από κρυφή κάμερα στη φυλακή να μιλάει με σοκαριστικά λόγια για τη 15χρονη με την οποία διατηρούσε επαφές, υπόθεση που τον οδήγησε σε εξαετή καταδίκη.

Αμετανόητος μοιάζει ο Άνταμ Τζόνσον, ο Άγγλος πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος καταδικάστηκε για αποπλάνηση ανήλικης σε έξι χρόνια κάθειρξη κι εκτίει την ποινή του στη φυλακή "Μούρλαντ" του νότιου Γιόρκσιρ.

Ο 29χρονος πρώην εξτρέμ καταγράφηκε από κάμερα κινητού συγκρατουμένου του να συνομιλεί με άλλους κρατούμενους για την υπόθεσή του και να διαμαρτύρεται για την ποινή του.

"Άλλοι έχουν κάνει σεξ με 12χρονα και τιμωρήθηκαν με 13 μήνες", τόνισε μεταξύ άλλων στο βίντεο που διέρρευσε στην εφημερίδα "Sun" και υπερθεμάτισε ότι "εάν ο πατέρας της δεν με ήξερε, δεν θα πήγαινε στο τμήμα".

Σε μία άλλη αποστροφή του λόγου του υποστήριξε ότι στην Αγγλία δεν έχει τύχη πλέον ως ποδοσφαιριστής και ίσως δοκιμάσει στο εξωτερικό, ενώ η πιο εξωφρενική συζήτηση είναι αυτή στην οποία ο πρώην παίκτης της Μίντλεσμπρο, της Λιντς, της Γουότφορντ, της Μάντσεστερ Σίτι και της Σάντερλαντ, ο οποίος είχε δώδεκα διεθνείς συμμετοχές και δύο γκολ με την εθνική Αγγλίας από το 2010 μέχρι το 2012, καυχιέται ότι θα ήθελε να προβεί στον βιασμό της 15χρονης.

Ο ΕΠΙΜΑΧΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ

Κρατούμενος: "Πόσο καιρό έχεις, έξι χρόνια;"

Άνταμ Τζόνσον: "Ναι"

Κρατούμενος: "Και ποτέ δεν γ@$#%#@%ς το πουλάκι;"

Άνταμ Τζόνσον: "Ούτε που έβγαλα τον π#%@%ο μου έξω"

Κρατούμενος: "Δηλαδή ούτε καν τη βίασες ή κάτι τέτοιο;"

Άνταμ Τζόνσον: "Όχι, μακάρι να το είχα κάνει μετά από αυτά τα έξι χρόνια"

Photo credits: AP Photo/Scott Heppell

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ