ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανρί: "Αν είσαι γκέι, πες το"

Ανρί: "Αν είσαι γκέι, πες το"

Φήμες λένε πως δύο γνωστοί ποδοσφαιριστές της Premier League σύντομα θα αποκαλύψουν πως είναι γκέι και ο Τιερί Ανρί δηλώνει πως αυτό είναι πολύ καλό για το ποδόσφαιρο

Ο Τιερί Ανρί εκτιμά πως είναι "σπουδαίο για το ποδόσφαιρο" οι παίκτες που είναι γκέι να το αποκαλύπτουν, τονίζοντας πως αυτό είναι το σωστό και αποτελεί εξέλιξη.

Ο Γάλλος ρωτήθηκε επί του θέματος διότι φήμες αναφέρουν πως σύντομα δύο γνωστοί ποδοσφαιριστές της Premier League και μάλιστα ο ένας διεθνής με την εθνική Αγγλίας, θα αποκαλύψουν πως είναι γκέι.

"Νομίζω είναι σπουδαίο, είναι πραγματικά σπουδαίο για το άθλημα, πηγαίνουμε μπροστά, είναι σπουδαίο για όλους, για κάθε ανθρώπινο ον", τόνισε ο Ανρί.

"Αν έχεις αυτοπεποίθηση για να το πεις και μετά να ζήσεις με αυτό και να το υποστηρίξεις, τότε κάν'το. Δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους όλων, αλλά αν ήμουν στα αποδυτήρια, αυτός που είναι γκέι πάλι θα ήταν συμπαίκτης μου, πάλι θα του έδινα την μπάλα, θα συνέχιζα να τον βλέπω με τον ίδιο τρόπο, θα συνέχιζα να βγαίνω μαζί του ή να τρώμε μαζί έξω".

"Είμαστε όλοι άνθρωποι στο τέλος της μέρας, έτσι δεν με ενοχλεί. Προφανώς θα πρέπει αν μιλήσουμε για αυτό, δεν με ενοχλεί όμως".

Ο Ρόμπι Ρότζερς των LA Galaxy είχε αποκαλύψει πως είναι γκέι όταν έπαιζε και ο Ανρί στις ΗΠΑ. "Για μένα δεν αποτελούσε πρόβλημα, αλλά όταν το κάνεις πρόβλημα, τότε υπάρχει πρόβλημα", εξηγεί ο Τιερί Ανρί και συνεχίζει: "Στην κοινωνία που ζούμε είναι φυσιολογικό. Γιατί κάποιοι άνθρωποι το κάνουν προβλημα; Για μένα είναι ΟΚ".

"Θα έπαιζα μαζί σου, δεν υπάρχει πρόβλημα, είμαστε εδώ για να κάνουμε μια δουλειά. Σε ό,τι πιστεύεις, ό,τι κάνεις, δεν αποτελεί πρόβλημα. Θα έπρεπε να είναι ΟΚ από εδώ και πέρα, ζούμε σε διαφορετικές εποχές, σε διαφορετικό κόσμο και το ποδόσφαιρο πρέπει να το αποδεχτεί αυτό".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ