ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανατροπή στο 94' για τη Ριέκα

Ανατροπή στο 94' για τη Ριέκα

Η Ριέκα κινδύνευε να μείνει δίχως νίκη για τρίτο σερί παιχνίδι στην Κροατία, όταν ο Φλορεντίν Ματσέι ολοκλήρωσε την ανατροπή κόντρα στη Λοκομότιβα στο 94ο λεπτό, πριν από τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Μετά από τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια δίχως νίκη, η Ριέκα κατάφερε να πανηγυρίσει, έστω και με ανατροπή στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων. Η νίκη με 2-1 επί της Λοκομότιβα ήρθε χάρη σε γκολ του Φλορεντίν Ματσέι στο τέλος και θα προσφέρει ψυχολογική ώθηση στους πρωταθλητές Κροατίας, ενόψει της ρεβάνς των πλέι οφ του Champions League την Τρίτη (21:45) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Ο Λόβρο Μάγερ σόκαρε τους γηπεδούχους, ανοίγοντας από κοντά το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό. Παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων, με αρκετές τελικές στο 1ο ημίχρονο, το γκολ δεν ερχόταν. Αυτό συνέβη στο 81ο λεπτό, με τον Φίλιπ Μπράνταριτς να πλασάρει έξω από την περιοχή και τον Άντριαν Σέμπερ να αποκρούει αλλά να μην κρατάει την μπάλα έξω από την εστία του.

Ο τερματοφύλακας της Λοκομότιβα από μοιραίος έγινε ήρωας των φιλοξενουμένων δύο λεπτά αργότερα, όταν έσωσε πέναλτι του Φλορεντίν Ματσέι.

Ο Ρουμάνος μέσος, όμως, έγινε κι αυτός από μοιραίος, ήρωας, αφού στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων εκμεταλλεύτηκε την υπέροχη ασίστ του Μπράνταριτς και έκανε το 2-1.

Η σύνθεση της Ριέκα: Πρσκάλο, Μάρτιτς (54' Αραούζο), Ζούπαριτς, Πούντσετς, Ζούτα, Μπράνταριτς, Τζόκοβιτς (71' Μίσιτς), Βέσοβιτς, Ματσέι, Τσέρνιτς, Γέλιτς (62' Γκραβράνοβιτς)





TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ