ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανατριχιαστικός ο Ρουσέλ στην αποκατάστασή του!

Ανατριχιαστικός ο Ρουσέλ στην αποκατάστασή του!

Ο Άλαν Ρουσέλ συνεχίζει την αποκατάστασή του και δίνει καθημερινή μάχη για να μπορέσει να γιατρευτεί σωματικά και ψυχικά μετά το αεροπορικό δυστύχημα της Σαπεκοένσε που του άλλαξε τη ζωή (VIDEO).

Ό,τι και αν πει κανείς γι' αυτόν τον μαχητή της ζωής, είναι πολύ λίγο. Επέζησε από ένα από τα χειρότερα αεροπορικά δυστυχήματα της ιστορίας που ξεκλήρισε μια ολόκληρη ποδοσφαιρική ομάδα, την Σαπεκοένσε. Ο Άλαν Ρουσέλ επιβίωσε από τον εφιάλτη και πλέον δίνει καθημερινή μάχη για να μπορέσει να γιατρευτεί σωματικά και ψυχικά.

Καθημερινά κάνει ασκήσεις για να επανέλθει δριμύτερος και παλεύει με όλες του τις δυνάμεις. Πονάει, βασανίζεται, αλλά δεν τα παρατάει, δεν το βάζει κάτω, δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Οι μορφασμοί του προσώπου του στο βίντεο που ανέβηκε στο λογαριασμό του στο Instagram, πιστοποιούν ότι θα δώσει και την ψυχή του για να επιστρέψει στην κανονικότητα.

"Θα κάνω τα πάντα για να παίξω ξανά με υπομονή. Θα κάνω τα πάντα για να δώσω χαρά στον πρόεδρο και τους γιατρούς, θα κάνω τα πάντα για να κάνω τον κόσμο χαρούμενο. Υπολόγισαν τρεις μήνες για την αποκατάσταση της σπονδυλικής στήλης, ο ένας έχει ήδη περάσει, οπότε έχουμε άλλους δύο και ακόμη τρεις για να δυναμώσουν οι μύες μου", είχε πει τον περασμένο Δεκέμβριο και το κάνει πράξη...

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ