ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανανέωσε με την Brisbane Roar ο Αβραάμ Παπαδόπουλος

Ανανέωσε με την Brisbane Roar ο Αβραάμ Παπαδόπουλος

Κάτοικος Αυστραλίας θα παραμείνει και για τη νέα σεζόν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, που ανανέωσε για ένα ακόμη χρόνο τη συνεργασία του με την Brisbane Roar.

Τον περασμένο Φλεβάρη ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έφυγε από την Júbilo Iwata και μετακόμισε ως ελεύθερος στην A-League για λογαριασμό της Brisbane Roar, πραγματοποιώντας 10 εμφανίσεις έως το τέλος της σεζόν.

Οι Αυστραλοί έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την αγωνιστική παρουσία του 33χρονου Έλληνα στόπερ και του πρόσφεραν ανανέωση της συνεργασίας τους. Ο Παπαδόπουλος έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο και έτσι θα παραμείνει παίκτης της Brisbane Roar για τη σεζόν 2017-2018.

"Ο Αβραάμ είναι φανταστικός ποδοσφαιριστής και από την πρώτη μέρα προσαρμόστηκε στην φιλοσοφία και το στιλ παιχνιδιού μας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα δώσει έξτρα ώθηση στην ήδη δυνατή αμυντική μας γραμμή.

Είναι ηγέτης που θα προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία στις αμυντικές επιλογές μας για τη νέα σεζόν", τόνισε ο κόουτς της Brisbane Roar, Τζόν Αλοΐζι, εμφανώς ικανοποιημένος από την παραμονή του Παπαδόπουλου στην ομάδα.

Photo credits: brisbaneroar official

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ