ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναλαμβάνει τη Ρέιντζερς ο Τζέραρντ

Los Angeles Galaxy midfielder Steven Gerrard, of England, gestures to fans after a soccer match against Club Tijuana, Tuesday, Feb. 9, 2016, in Carson, Calif. The match ended in a 0-0 tie. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Los Angeles Galaxy midfielder Steven Gerrard, of England, gestures to fans after a soccer match against Club Tijuana, Tuesday, Feb. 9, 2016, in Carson, Calif. The match ended in a 0-0 tie. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο Στίβεν Τζέραρντ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους διοικούντες τη Ρέιντζερς προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας απ' τη νέα σεζόν.

Σε προχωρημένες επαφές με τη Ρέιντζερς για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας βρίσκεται ο Στίβεν Τζέραρντ. Ο παλαίμαχος μέσος της Λίβερπουλ, που την εφετινή χρονιά ήταν προπονητής της Κ18 των "κόκκινων", είναι έτοιμος να δεχθεί την πρόταση της σκοτσέζικης ομάδας και να καθίσει σε επαγγελματικό πάγκο για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Σύμφωνα, μάλιστα, με το Sky Sports, το deal μεταξύ των δύο πλευρών αναμένεται να ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα μέσα στην εβδομάδα. Οι άνθρωποι της Ρέιντζερς ενημέρωσαν τον πρώην αρχηγό της Λίβερπουλ πως είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν σημαντικά ποσά για την ενίσχυση της ομάδας, προκειμένου να κοντράρει στα ίσα -μετά από χρόνια- το αντίπαλο δέος, Σέλτικ.

Βοηθός του Τζέραρντ θα είναι ο παλαίμαχος παίκτης της Λίβερπουλ, Γκάρι Μακάλιστερ, με τον οποίο συνυπήρξαν δύο σεζόν στους "κόκκινους" (2000-02).

Photo Credits: AP Photo/Mark J. Terrill

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ