ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας για τα 71 θύματα

Ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας για τα 71 θύματα

Ανακοίνωση για το δυστύχημα εξέδωσε η αεροπορική εταιρία LaMia μια εβδομάδα μετά την τραγωδία με τα 71 θύματα, ανάμεσα στα οποία ήταν και η Σαπεκοένσε.

Έστω και αν άργησε πολύ, η αεροπορική εταιρεία LaMia εξέδωσε ανακοίνωση για τα 71 θύματα της πτώσης του μοιραίου αεροσκάφους που ταξίδευε από την Βολιβία στο Μεντεγίν της Κολομβίας και ανάμεσά τους βρισκόταν η Σαπεκοένσε, η οποία πήγαινε για τον πρώτο τελικό του Copa Sudamericana.

Στην ανακοίνωση εκφράζει τη θλίψη της για το δυστύχημα και τη συμπαράστασή της στις οικογένειες των θυμάτων και αναφέρει πως γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες σε συνεργασία με τις Αρχές προκειμένου να αποσαφηνιστούν οι αιτίες του δυστυχήματος.

"Η LaMia εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για την απώλεια των επιβατών. Συνοδεύουμε στον πόνο τις οικογένειες που έχασαν τους αγαπημένους τους σε αυτή την τραγωδία και εκείνων που έχουν επιζήσει, για τους οποίους προσευχόμαστε για ταχεία ανάρρωση.

Η LaMia συνεργάζεται αυτή τη στιγμή με τις Αρχές για την έρευνα του ατυχήματος προκειμένου να κατανοήσουμε επαρκώς τις αιτίες της τραγωδίας. Θα σας ενημερώνουμε για τις πληροφορίες που θα προκύψουν".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ