ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωσε το αντίο του ο Τζιμπρίλ Σισέ

Ανακοίνωσε το αντίο του ο Τζιμπρίλ Σισέ
INTIME SPORTS

Ο Τζιμπρίλ Σισέ ανακοίνωσε οριστικά πως σταματάει το ποδόσφαιρο και ευχαρίστησε όλο τον κόσμο με τον οποίο συνεργάστηκε και τον κόσμο που τον στήριξε όλα αυτά τα χρόνια.

Όπως όλα δείχνουν τελικά ο Τζιμπρίλ Σισέ πήρε την οριστική απόφαση αλλά και δύσκολη να σταματήσει την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής καθώς οι πόνοι που νοιώθει είναι αφόρητοι.

Ο Γάλλος στράικερ με την σπουδαία καριέρα στα Ευρωπαϊκά γήπεδα έκανε γνωστή την απόσυρση του μέσω της επίσημης ιστοσελίδας που διατηρεί στο Facebook.

Ο 34χρονος φορ που το βράδυ του Σαββάτου αγωνίστηκε με την Μπαστιά για 10 λεπτά σε μια αναμέτρηση κόντρα στην Μαρσέιγ έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό τόσο στα Γαλλικά όσο και στα Αγγλικά:

"Είναι πολύ δύσκολο να πω αντίο αλλά πολύ πιο εύκολο να σας πω ευχαριστώ. Οπότε, ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσάς που με υποστηρίζατε, που με γυμνάσατε, που μου δώσατε έμπνευση, που με προπονήσατε, που παίξατε μαζί μου. Ήταν δύσκολα αλλά πάνω από όλα ήμουν τόσο τυχερός.

Νοιώθω στεναχωρημένος που αποσύρομαι αλλά πάνω απ' όλα ευγνώμων. Θα σας δω σύντομα και ξανά... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Ένα λιοντάρι ποτέ δεν πεθαίνει, κοιμάται".

Ο Σισέ αποσύρεται έχοντας κατακτήσει πάρα πολλούς τίτλους με αποκορύφωμα το Champions League του 2005 ενώ στην Ελλάδα πήρε ένα νταμπλ και πέτυχε 55 γκολ σε 89 εμφανίσεις.

Ανακοίνωσε το αντίο του ο Τζιμπρίλ Σισέ
INTIME SPORTS


Η φράση που χρησιμοποίησε ο Σισέ... "ένα λιοντάρι ποτέ δεν πεθαίνει, κοιμάται" είναι χαραγμένη πάνω στην πλάτη του Τζιμπρίλ Σισέ κάτω από τον λαιμό του.

Δείτε το post του Γάλλου στράικερ:

It's very hard to say goodbye but much easier to say thank you. So, THANK YOU to all of you who supported me, trained...

Posted by Djibril Cisse on Κυριακή, 24 Μαΐου 2015
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ