ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωσε ότι αποσύρεται ο Κουράνι

Ανακοίνωσε ότι αποσύρεται ο Κουράνι
Κουράνι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κέβιν Κουράνι ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τη δράση. Σε ηλικία 35 ετών ο Γερμανός βάζει "στοπ" στην καριέρα του, παρότι υποστήριξε ότι είχε προσφορές από Ρωσία, Βραζιλία, Κατάρ και Κίνα.

Την απόφασή του να αποσυρθεί από τη δράση ανακοίνωσε ο Κέβριν Κουράνι. Ο 35χρονος, που γεννήθηκε στο Ρίο αλλά φόρεσε 52 φορές τη φανέλα της Εθνικής Γερμανίας, αποφάσισε να δώσει τέλος στην καριέρα του, παρότι όπως ανέφερε υπήρξαν προσφορές από Ρωσία, Βραζιλία, Κατάρ και Κίνα.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, προχώρησε σε αυτή την απόφαση κυρίως λόγω της οικογένειάς του. Δεν ήθελε τα παιδιά του να μετακομίζουν από χώρα σε χώρα, αλλά να φτιάξουν τη ζωή τους στη Γερμανία.

"Ήθελα να συνεχίσω, όχι όμως με οποιοδήποτε κόστος. Θα ήταν μεγάλο το τίμημα για εμένα να είμαι μακριά από την οικογένειά μου" ανέφερε ο Κουράνι, ο οποίος το καλοκαίρι είχε προταθεί στον Ολυμπιακό, αλλά τελικά επελέγη ο Όσκαρ Καρντόσο για τη γραμμή κρούσης.

Ο Κουράνι έπαιξε στη Στουτγκάρδη από το 2001 μέχρι το 2005, ακολούθησε για μια πενταετία η Σάλκε, για άλλα πέντε χρόνια η Ντινάμο Μόσχας, ενώ πέρυσι, το 2015-2016, ήταν στην Χόφενχαϊμ. Με την Εθνική Γερμανίας σημείωσε 19 γκολ. Με τη Στουτγκάρδη κατέκτησε Κύπελλο και Λιγκ Καπ, ενώ στη Μπουντεσλίγκα σημείωσε 111 γκολ σε 275 συμμετοχές.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ