ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωσε Ντανίλο η Ρεάλ Μαδρίτης

Ανακοίνωσε Ντανίλο η Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Ντανίλο από την Πόρτο. Κόστισε 31.500.000 ευρώ και υπέγραψε μέχρι το 2021 (video)

Μία σπουδαία μεταγραφή ανακοίνωσε η Ρεάλ Μαδρίτης περίπου μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδος), καθώς απέκτησε τον Ντανίλο από την Πόρτο.

Πρόκειται για το δεξί μπακ της εθνικής Βραζιλίας και κόστισε στην "βασίλισσα" 31.500.000 ευρώ.

Ο 23άχρονος άσος έχει 11 συμμετοχές με την "σελεσάο", ενώ υπέγραψε συμβόλαιο με την Ρεάλ μέχρι το 2021.

Οι "δράκοι" τον είχαν αποκτήσει από την Σάντος τον Ιανουάριο του 2012 έναντι 13.000.000 ευρώ, έτσι έβγαλαν κέρδος 18.500.000 ευρώ!

Δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο, εκτός και αν είναι το πιο οργανωμένο στην ιστορία, καθώς και η Πόρτο ανακοίνωσε την πώλησή του και μάλιστα αυτή αποκάλυψε και το κόστος.

Και ο Καρβαχάλ;

Η αλήθεια είναι πως άμεσα προέκυψε προβληματισμός στους οπαδούς της Ρεάλ, καθώς η ομάδα έχει δεξί μπακ, το δεξί μπακ της εθνικής Ισπανίας, τον Ντάνι Καρβαχάλ, από τον οποίο είναι ικανοποιημένοι, αν όχι όλοι, τουλάχιστον οι περισσότεροι.

Δύο πόδια, γκολάρες, καλός αμυντικός

Ο Ντανίλο είναι κλασικό ποιοτικό βραζιλιάνικο δεξί μπακ. Δεν ξέρουμε ακόμη αν μπορούμε να τον συγκρίνουμε με τον Καφού, αλλά σίγουρα μπορούμε με τους Μάικον και Ντάνι Άλβες.

Επιθετικά είναι πολύ δυνατός και το στοιχείο που έχει σίγουρα και το δεν είχαν παραπάνω παίκτες είναι το γεγονός πως μπορεί να σκοράρει περισσότερο και εντυπωσιακότερα. Έχει καλύτερο σουτ από όλους και μάλιστα όχι μόνο με το δεξί, αλλά και με το αριστερό πόδι. Επίσης, είναι και καλός αμυντικός, ίσως να αποδεχθεί καλύτερος αμυντικά και από Μάικον και Ντάνι Άλβες και από Καφού. Θα φανεί, αλλά μέχρι τότε ρίξτε μια ματιά στο video...

Ανακοίνωσε Ντανίλο η Ρεάλ Μαδρίτης
Ανακοίνωσε Ντανίλο η Ρεάλ Μαδρίτης
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ