ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναγκαστική αλλαγή ξενοδοχείου για τη Σαουθάμπτον λόγω ιού

Southampton's James Ward-Prowse, top, and Swansea City's Wayne Routledge battle for the ball during the English Premier League soccer match at St Mary's Stadium, Southampton, England, Saturday, August 12, 2017. (Paul Harding(/PA via AP)
Southampton's James Ward-Prowse, top, and Swansea City's Wayne Routledge battle for the ball during the English Premier League soccer match at St Mary's Stadium, Southampton, England, Saturday, August 12, 2017. (Paul Harding(/PA via AP) AP

Ταλαιπωρία για τη Σαουθάμπτον, η οποία ενημερώθηκε από ξενοδοχείο στο Σουόνσι πως θα πρέπει να βρει άλλο κατάλυμα λόγω ιού (!) που μόλυνε το κτίριο, την ώρα που δέχονταν κανονικά άλλες κρατήσεις!

Απόψε (08/05, 21:45) η Σουόνσι υποδέχεται στο "Liberty Stadium" την Σαουθάμπτον σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι που θα κρίνει εν πολλοίς το ποια ομάδα θα παραμείνει στην Premier League. Αν η Σαουθάμπτον κερδίσει στο Σουόνσι, εξασφαλίζει την παραμονή της στην Premier και αφήνει τις Σουόνσι και Χάντσερσφιλντ να παλέψουν για το τελευταίο εισιτήριο. Αν, όμως, οι Ουαλοί πάρουν έστω και έναν βαθμό, αυτόματα γίνονται το μεγάλο φαβορί για να σωθούν.

Ωστόσο, μια αρκετά περίεργη είδηση έρχεται από το ξενοδοχείο όπου κατέλυσε η αποστολή της Σαουθάμπτον για το ντέρμπι της παραμονής. Οι "άγιοι" είχαν κλείσει 40 δωμάτια σε ξενοδοχείο πολύ κοντά στο "Liberty Stadium", ώστε η αποστολή να βρίσκεται κοντά στο γήπεδο και να μην καταπονηθεί.

Την Κυριακή (06/05), όμως, η διοίκηση του ξενοδοχείου ενημέρωσε τη Σαουθάμπτον πως η κράτηση έχει ακυρωθεί. Ο λόγος, όπως έγινε γνωστό, οφείλεται στο ότι το κτίριο "χτυπήθηκε" από ιό και θα έπρεπε να απολυμανθεί.

Οι άνθρωποι των "αγίων" ζήτησαν να επισκεφθούν και να διαπιστώσουν με τα μάτια τους την κατάσταση του κτιρίου, χωρίς, όμως το αίτημά τους να γίνεται δεκτό. Το παράλογο στην όλη υπόθεση έγκειται στο ότι το συγκεκριμένο ξενοδοχείο δεχόταν κανονικά κρατήσεις από το υπόλοιπο κοινό.

Έτσι, η Σαουθάμπτον κατέλυσε σε ξενοδοχείο το οποίο απέχει μία ώρα από το γήπεδο, σε ένα ματς στο οποίο θα κριθεί εν πολλοίς το ποια ομάδα θα συνεχίσει στην πρώτη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος.

Photo credits: Paul Harding (/PA via AP)

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ