ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αν πάρει Μουντιάλ με τη Βραζιλία, ο Νεϊμάρ αποχαιρετά την Παρί

PSG's Neymar, left, celebrates his opening goal with his teammate Presnel Kimpembe during a French League One soccer match Paris-Saint-Germain against Bordeaux at Parc des Princes stadium in Paris, France, Saturday, Sept. 30, 2017. (AP Photo/Michel Euler)
PSG's Neymar, left, celebrates his opening goal with his teammate Presnel Kimpembe during a French League One soccer match Paris-Saint-Germain against Bordeaux at Parc des Princes stadium in Paris, France, Saturday, Sept. 30, 2017. (AP Photo/Michel Euler) AP PHOTO/MICHEL EULER

Συμπαίκτης του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν και στην εθνική Βραζιλίας, αποκάλυψε πως θα αποχωρήσει από την γαλλική ομάδα, αν η "σελεσάο" πάρει το Παγκόσμιο Κύπελλο το καλοκαίρι.

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, λέει ο θυμόσοφος λαός. Στην περίπτωση του Νεϊμάρ ισχύει σε μεγάλο βαθμό, διότι τα σενάρια δίνουν και παίρνουν αναφορικά με το μέλλον του. Δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για επιθυμία αποχώρησής του από την Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι, αναζητώντας νέα ποδοσφαιρική στέγη. Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να είναι ένας πιθανός προορισμός του.

Τα σενάρια αυτά ενισχύονται από το δημοσίευμα της "Mundo Deportivo", το οποίο αναφέρει πως συμπαίκτης του Νεϊμάρ στην Παρί και στην εθνική Βραζιλίας (Ντάνι Άλβες, Τιάγκο Σίλβα ή Μαρκίνιος), αποκάλυψε πως ο αστέρας των Παριζιάνων θα αποχωρήσει από την γαλλική ομάδα, αν η "σελεσάο" πάρει το Παγκόσμιο Κύπελλο το καλοκαίρι.

Θα αναρωτηθεί κάποιος πώς σχετίζεται το ένα θέμα με το άλλο. Εύλογο το ερώτημα, όμως φαίνεται πως για τον ίδιο δεν υπάρχει μέλλον στο Παρίσι και αναζητά νέες προκλήσεις στην καριέρα του, ειδικά στην περίπτωση που έχει πετύχει τον υπέρτατο στόχο του, που δεν είναι άλλος από το τρόπαιο σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο.

Για τη Ρεάλ και το ενδεχόμενο να τον αγοράσει, έχουν γραφτεί πολλά και ουδείς ξέρει ποιος είναι ο βαθμός αλήθειας. Παρ' όλα αυτά, το σίγουρο είναι πως ο Νεϊμάρ φαίνεται πως έχει πάρει τις αποφάσεις του για το μέλλον του και σε αυτές δεν συμπεριλαμβάνεται η νυν ομάδα του, η οποία σπατάλησε 220 εκατ. το περασμένο καλοκαίρι για να τον αγοράσει από τη Μπαρτσελόνα.

AP Photo/Michel Euler

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ