ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αμορεμπιέτα: "Ο Μέσι γλίστρησε και έπεσε πάνω στο πόδι μου"

Αμορεμπιέτα: "Ο Μέσι γλίστρησε και έπεσε πάνω στο πόδι μου"

O Φερνάντο Αμορεμπιέτα θυμήθηκε το "εγκληματικό" μαρκάρισμα που είχε κάνει τη σεζόν 2009-10 πάνω στον Λιονέλ Μέσι, τονίζοντας πως ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα γλίστρησε και έπεσε πάνω στο... πόδι του. (VIDEO)

Ο Φερνάντο Αμορεμπιέτα, ύστερα από μία επιτυχημένη καριέρα στην Ευρώπη, επέστρεψε το φετινό καλοκαίρι στη Λατινική Αμερική για χάρη της Ιντεπεντιέτε. Ο Βενεζουελάνος στόπερ αποτέλεσε για μία οχταετία βασικό κι αναντικατάστατο μέλος της Αθλέτικ Μπιλμπάο, αφήνοντας καλό όνομα στη χώρα των Βάσκων.

Βέβαια, δεν είναι λίγοι αυτοί που τον θυμούνται εξαιτίας του "δολοφονικού" μαρκαρίσματος που είχε κάνει πάνω στον Λιονέλ Μέσι τη σεζόν 2009-10. Ο 25χρονος -τότε- στόπερ επιχείρησε να απομακρύνει την μπάλα, αλλά στη συνέχεια βρήκε με τις τάπες στο πρόσωπο τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, ο οποίος έμεινε γι' αρκετή ώρα πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο.

Ο ίδιος, μιλώντας σε ΜΜΕ της Αργεντινής, δικαιολόγησε την ενέργειά του, τονίζοντας δεν ήταν ηθελημένο χτύπημα και πως ο Μέσι γλίστρησε και έπεσε πάνω στο... πόδι του.

"Είναι ξεκάθαρο πως ο Μέσι γλίστρησε και έπεσε πάνω στο πόδι μου. Φανταστείτε, δεν δόθηκε καν φάουλ. Αν δείτε τις εικόνες φαίνεται πιο σοβαρό απ' ό,τι ήταν πραγματικά. Αν κοιτάξετε ξανά το βίντεο θα δείτε πως δεν ήταν ηθελημένο", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Θυμηθείτε το "εγκληματικό" μαρκάρισμα:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ