ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

All about Messi!

All about Messi!
Μέσι

Οι αριθμοί του Λιονέλ Μέσι ζαλίζουν. Έφθασε τα 401 γκολ στην καριέρα του και συνεχίζει! Δείτε ενδιαφέροντα στατιστικά του Αργεντίνου.

Ο Μέσι σκοράρει απέναντι σε όλες τις ομάδες, με κάθε τρόπο εντός και εκτός Βαρκελώνης. Με αντίπαλο της Γρανάδα έφθασε τα 401 γκολ στην καριέρα του! Συνεχίζει να σκοράρει κατά ριπάς και να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Οι αριθμοί λένε την αλήθεια. Με την φανέλα της Μπαρτσελόνα έχει βάλει 359 γκολ ενώ με την εθνική Αργεντινής 42. Έχει σημειώσει 93 φορές το πρώτο γκολ της ομάδας του ενώ έχει βάλει 50 γκολ με την διαφορά του αγώνα στο 1 γκολ.

Έχει βάλει 115 γκολ με δύο γκολ διαφορά και 106 γκολ με τρία γκολ διαφορά στο ματς. Η Μπαρτσελόνα ή η εθνική Αργεντινής έχει ισοφαρίσει 34 φορές.

All about Messi!

Ο Μέσι δεν καταλαβαίνει από έδρες. Στο Καμπ Νόου έχει βάλει 199 γκολ με την Μπαρτσελόνα και 1 με την εθνική Αργεντινής. Εκτός έδρας έχει 160 γκολ με την Μπάρτσα και 41 με την εθνική ομάδα.

All about Messi!

Με το "μαγικό" αριστερό του πόδι έχει πετύχει 331 γκολ. Με το δεξί 53 γκολ, 1 με το χέρι, 15 με το κεφάλι και 1 με το στήθος.

All about Messi!

Η "αγαπημένη" του αντίπαλος είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Κόντρα στην "βασίλισσα" έχει βάλει 21 γκολ τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα. Απέναντι στην Ατλέτικο έχει σημειώσει 20 γκολ.

All about Messi!
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ