ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αιχμές πατέρα Φαλκάο για Ρεάλ Μαδρίτης

Αιχμές πατέρα Φαλκάο για Ρεάλ Μαδρίτης

Ο πατέρας του Ραδαμέλ Φαλκάο, Γκαρσία, σε συνέντευξη που συνέντευξη που παραχώρησε σε ΜΜΕ της Κολομβίας, έριξε στη Ρεάλ Μαδρίτης την ευθύνη της αποτυχημένης μετακίνησης του γιου του στους "μερένγκες".

Μπορεί το φλερτ ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Ραδαμέλ Φαλκάο να ήταν έντονο και να διήρκεσε σε όλη τη μεταγραφική περίοδο, ωστόσο ο γάμος έγινε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον πατέρα του Κολομβιανού άσου να αφήνει σαφείς αιχμές για τη διοίκηση της "βασίλισσας" και τον τρόπο με τον οποίο αυτή προσέγγισε το γιο του.

"Η υπόθεση με τη Ρεάλ δεν έγινε πραγματικότητα γιατί... εάν έχεις λεφτά και βγεις στην αγορά να αγοράσεις μία μπλούζα και ένα παντελόνι, πρέπει να αποφασίσεις εάν θα αγοράσεις ή όχι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επέλεξε να μην το κάνει, και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε γι' αυτό. Εκτός από αυτό, δεν είμαι βέβαιος, αλλά μου έμεινε η εντύπωση ότι ήθελαν στη Ρεάλ Μαδρίτης, να προσφερθεί ο ίδιος ο Φαλκάο, και σε συνάρτηση μίας σειράς συνθηκών. Έτσι, δε συνέβη.", ξεκαθάρισε ο πατέρας του Ραδαμέλ Φαλκάο σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κολομβίας για το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για το γιο του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ