ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αιγύπτιος αρνήθηκε την πρόσκληση του Πάπα σε φιλικό!

Αιγύπτιος αρνήθηκε την πρόσκληση του Πάπα σε φιλικό!

Ο Αιγύπτιος πρώην ποδοσφαιριστής, Μοχάμεντ Αμπουτρίκα, αρνήθηκε την πρόσκληση του Πάπα σε φιλανθρωπικό παιχνίδι λόγω της συμμετοχής και του Γιόσι Μπεναγιούν.

Ο Πάπας Φραγκίσκος διοργανώνει φιλικό για φιλανθρωπικούς σκοπούς, και ανάμεσα στους Λιονέλ Μέσι, Ζινεντίν Ζιντάν, Σαμουέλ Ετό, Ρομπέρτο Μπάτζιο κάλεσε και τον Αιγύπτιο Μοχάμεντ Αμπουτρίκα, ο οποίος όμως απέρριψε την πρόσκληση λόγω της συμμετοχής του Ισραηλινού, Γιόσι Μπεναγιούν.

Σε ανοιχτή επιστολή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Μοχάμεντ Αμπουτρίκα που κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια πριν από έξι μήνες, αναφέρει χαρακτηριστικά: "Αρνούμαι, αυτή την πρόσκληση, λόγω της συμμετοχής της σιωνιστικής οντότητας. Πρέπει να δώσουμε, ένα παράδειγμα στη νέα γενιά"

Μετά την άρνηση του Μοχάμεντ Αμπουτρίκα, αποφασίστηκε αυτός να αντικατασταθεί για το φιλικό της 1ης Σεπτεμβρίου στη Ρώμη, από τον συμπατριώτη του Ουαέλ Γκομάα, ο οποίος αναμένεται να αρνηθεί επίσης, σύμφωνα με αφρικανικά ΜΜΕ. Όλα αυτά εν μέσω διάφορων tweet του Αμπουτρίκα που καυτηριάζει τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στη Λωρίδα της Γάζας.

Αιγύπτιος αρνήθηκε την πρόσκληση του Πάπα σε φιλικό!
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ