ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αγώνας της Ειρήνης: Μαγεία από Μαραντόνα και Ροναλντίνιο

Αγώνας της Ειρήνης: Μαγεία από Μαραντόνα και Ροναλντίνιο

Η διαμάχη του Μαραντόνα με τον Βερόν "έκλεψε" την παράσταση στον "Αγώνα της Ειρήνης"" αλλά στον αγωνιστικό χώρο του "Ολίμπικο" ξεχώρισαν η μαγική πάσα του Ντιέγκο, αυτή του Ροναλντίνιο, αλλά και η κλασική κίνηση του Koυαουτέμοκ Μπλάνκο. (videos)

To βράδυ της Τετάρτης (12/10) διεξήχθη στο "Ολίμπικο" της Ρώμης ο "Αγώνας της Ειρήνης", ύστερα από πρωτοβουλία του Πάπα Φραγκίσκου, με σπουδαίους νυν και πρώην ποδοσφαιριστές να δίνουν το παρών.

Η λεκτική διαμάχη του Ντιέγκο Μαραντόνα με τον Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν "έκλεψε" την παράσταση και συγκέντρωσε αρνητικά σχόλια, αλλά στο καθαρά αγωνιστικό μέρος τις θετικές εντυπώσεις κέρδισαν η μαγική πάσα του Ροναλντίνιο και το Μαραντόνα, όπως και η κλασική κίνηση του Koυαουτέμοκ Μπλάνκο.

Στο ματς συμμετείχαν οι: Μπιτσάρι, Αμπιντάλ, Τζαμπρότα, Ταντέι, Καντελά, Ντιέγκο Μαραντόνα Ζούνιορ, Ντάβιντς, Μάτα, Βίκτορ Σάντσεθ, Κρέσπο, Ροναλντίνιο, Γουέι-Τσεν, Βερόν, Ερμοσίγιο, Κανουτέ, Ντιέγκο Μαραντόνα, Μοντραγκόν, Ράφα Μάρκες, Αλνταΐρ, Καφού, Μπουρδίσο, Καμινέρο, Κουαουτεμόκ Μπλάνκο, Σαντσίς, Ποτσετίνο, Κρκιτς, Κλαούντιο Λόπες, Τότι, Πιρές, Ντι Νατάλε, Καβενάγκι, Γκερέρο, Βερντέχο. Προπονητές οι Φάμπιο Καπέλο και Αΐτορ Καράνκα.

Ο Μαραντόνα εκτός από το να τσακώνεται δεν έχει ξεχάσει να βγάζει και μαγικές πάσες...

Η κλασική ντρίμπλα του Μπλάνκο: Η κουαουτεμίνια

Ο Ροναλντίνιο πασάρει με κλειστά τα μάτια και με την πλάτη στον Βερόν:

Δείτε όλα τα γκολ που σημειώθηκαν στο ματς (4-3):

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ