ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αφαίρεση διπλώματος για Σάντσες

Chiles Alexis Sanchez reacts during a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match between Argentina and Chile at the Monumental stadium in Buenos Aires, Argentina, Thursday March 23, 2017. Argentina won the match 1-0. (AP Photo/Agustin Marcarian)
Chiles Alexis Sanchez reacts during a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match between Argentina and Chile at the Monumental stadium in Buenos Aires, Argentina, Thursday March 23, 2017. Argentina won the match 1-0. (AP Photo/Agustin Marcarian) AP

Με αφαίρεση του διπλώματος οδήγησης τιμωρήθηκε ο Αλέξις Σάντσες απ' τις Αρχές της Χιλής. Όπως αναφέρεται, ο λόγος ήταν η υπερβολική ταχύτητα (PHOTOS).

Σε παράπτωμα υπέπεσε ο Αλέξις Σάντσες, καθώς του αφαιρέθηκε το δίπλωμα οδήγησης για περίπου τρεις εβδομάδες. Ο επιθετικός της Άρσεναλ ξεπέρασε το όριο ταχύτητας και οι Αρχές της Χιλής δεν του χαρίστηκαν.

Ο 28χρονος βρέθηκε στη Χιλή, λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων με την εθνική, αλλά όπως φαίνεται αυτό το διάστημα δεν ήταν το καλύτερο δυνατό. Αρχικά, την Παρασκευή (24/3) η ομάδα του ηττήθηκε απ' την Αργεντινή (1-0), ενώ την Κυριακή (26/3) του αφαιρέθηκε το δίπλωμα οδήγησης.

Αφαίρεση διπλώματος για Σάντσες

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αντόνιο Πίτσι είχε δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στη Βενεζουέλα (28/3) κι ο Αλέξις βρήκε χρόνο να τεστάρει το αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με τη Sun, ο Σάντσες έτρεχε με 155 χλμ, ενώ το επιτρεπτό όριο ταχύτητας ήταν τα 120 χλμ. Το περιστατικό έλαβε χώρα λίγο έξω απ' την πρωτεύουσα της χώρας, ενώ ο παίκτης των "κανονιέρηδων" θα πάρει πίσω το δίπλωμά του στις 12 Απριλίου.

Αφαίρεση διπλώματος για Σάντσες

Photo Credits: AP Photo/Agustin Marcarian

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ