ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αφαίρεσαν όγκο από τον εγκέφαλο Αμερικανίδας σταρ ποδοσφαίρου

Αφαίρεσαν όγκο από τον εγκέφαλο Αμερικανίδας σταρ ποδοσφαίρου
Lauren Holiday

Η Αμερικανίδα Lauren Holiday, που έπαιξε καταλυτικό ρόλο να κερδίσουν οι ΗΠΑ το Παγκόσμιο Κύπελλο στο ποδόσφαιρο το 2015, διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο, ο οποίος αφαιρέθηκε λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού της. (VIDEOS).

Η Lauren Holiday ήταν οκτώ μηνών έγκυος, όταν διαγνώστηκε ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο. Ένιωθε ένα μούδιασμα στο πρόσωπό της, επισκέφθηκε τους γιατρούς της και αποδείχθηκε ότι αντιμετωπίζει αυτή τη σοβαρή πάθηση.

Η Αμερικανίδα αποφάσισε πρώτα να φέρει στον κόσμο το παιδάκι της. Όλα πήγαν καλά με την εγκυμοσύνη της και γέννησε ένα κοριτσάκι. Τον περασμένο Σεπτέμβριο έκανε την επέμβαση και πλέον η Lauren Holiday έχει ξεπεράσει κάθε κίνδυνο. Ακόμα και στην ηλικία των 3 ετών, αναγκάστηκε να κάνει επέμβαση στην καρδιά. Και όμως, κατάφερε να γίνει μία από τις καλύτερες παίκτριες στον κόσμο.

Αφαίρεσαν όγκο από τον εγκέφαλο Αμερικανίδας σταρ ποδοσφαίρου

Η 28χρονη έχει κατακτήσει δύο Ολυμπιακά μετάλλια με τη χώρα της, ενώ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στην Ιαπωνία κατάφερε να σκοράρει στο θριαμβευτικό 5-2 των Ηνωμένων Πολιτειών. Αποσύρθηκε από τη δράση την περασμένη σεζόν, έχοντας καταγράψει 133 συμμετοχές για την Εθνική της ομάδας, με την οποία σκόραρε 24 φορές αγωνιζόμενη στη μεσαία γραμμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ



TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ