ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

5άρα πριν τον Ολυμπιακό η Χάποελ Μπερ Σεβά

5άρα πριν τον Ολυμπιακό η Χάποελ Μπερ Σεβά

Για το League Cup του Ισραήλ, η Χάποελ Μπερ Σεβά με ολοκληρωτικά ανανεωμένο σχήμα συνέτριψε με σκορ 5-0 την Ασκελόν.

Επιλέγοντας μια 11άδα με εντελώς διαφορετικά πρόσωπα σε σχέση με την αναμέτρηση του "Γ. Καραϊσκάκης" κόντρα στον Ολυμπιακό, η Χάποελ Μπερ Σεβά συνέτριψε με σκορ 5-0 την Ασκελόν, σε ματς για το League Cup του Ισραήλ.

Η αντίπαλος των "ερυθρολεύκων" στο 3ο προκριματικό γύρο του Champions League ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 28 τελικές προσπάθειες (13 εντός στόχου) και 10 κερδισμένα κόρνερ, αριθμοί που δείχνουν την κυριαρχία της στον αγωνιστικό χώρο.

Σκόρερ ήταν ο Βραζιλιάνος Λούσιο (αποκτήθηκε πρόσφατα) στο 23' και οι Χομπάν (40'), Σαάρ (51' πεν.), Μπουζάγκλο (60'), Μπιτόν (66'). Η ομάδα του Μπαράκ Μπακχάρ απώλεσε την ευκαιρία και για 6ο τέρμα, με τον Μπουζάγκλο στο 87' να αστοχεί από το σημείο του πέναλτι.

Ο τεχνικός της Χάποελ Μπερ Σεβά χρησιμοποίησε τους Χαϊμόβ, Οχαγιόν, Τζεντέκ (67’ Χεγκεμόνι), Τουρτζεμάν, Α. Μπιτόν, Χομπάν (56' Ράντι), Σαμπτάι, Ντ. Μπιτόν, Μπουζάγκλο, Μπεν Σαάρ (56' Μπάρντα) και Λούσιο (56' Ρόμπιν Ρεν) κόντρα στην Ασκελόν.

Στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ο Μπακχάρ είχε επιλέξει για την ενδεκάδα τους Γκόρες, Μπίτον, Βίτορ, Σοάρες, Ταά, Νταβιτζάντα, Μπράουν, Όγκου, Μπάρντα (68' Σαάρ), Μέλικσον (76' Ράντι) και Νουακέμε.

Στα ΜΜΕ του Ισραήλ και στα φόρουμ των οπαδών της Χάποελ Μπερ Σεβά το κλίμα είναι πανηγυρικό και γίνεται λόγος για σίγουρη πρόκριση το βράδυ της Τετάρτης (3/8, 21:00) εις βάρος των "ερυθρολεύκων", ορμώμενοι από το αποτέλεσμα κόντρα στην Ασκελόν.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ