ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν τους δίνουν την σφυρίχτρα

Δεν τους δίνουν την σφυρίχτρα
INTIME SPORTS

Απορρίφτηκε η αίτηση των διαιτητών Κώστα Ιωαννίδη, Απόστολου Αμπάρκιολη, Γιάννη Κάμπαξη για άρση του περιοριστικού όρου να μην σφυρίζουν στους αγώνες.

Δεν έγινε δεκτή η αίτηση των διαιτητών Κώστα Ιωαννίδη, Απόστολου Αμπάρκιολη, Γιάννη Κάμπαξη για άρση του περιοριστικού όρου να μην σφυρίζουν σε αγώνες ποδοσφαίρου, που τους έχει επιβάλλει ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης και ο εισαγγελέας.

Οι τρεις ρέφερι είναι κατηγορούμενοι για «δωροδοκία - δωροδοκία» στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης και μέχρι να αποφανθεί το δικαστικό συμβούλιο για την παραπομπή τους ή όχι σε δίκη, δεν μπορούν να ορίζονται σε αγώνες. Έχουν όμως το δικαίωμα να δώσουν κανονικά τα τεστ και να συμπεριληφθούν στον πίνακα διαιτητών της Super League για την επόμενη περίοδο αλλά το τελευταίο είναι αμφίβολο αν θα γίνει.

Σφυρίχτρα πάντως, οι τρεις ρέφερι, θα κάνουν αρκετό καιρό να βάλουν στο στόμα τους αφού ο φάκελος της υπόθεσης είναι ακόμη στα χέρια του ανακριτή Γιώργου Ανδρεάδη και οι πιθανότητες να τον δώσει στον εισαγγελέα τον Σεπτέμβριο αυξάνονται. Στην συνέχεια ο εισαγγελέας αφού τον εξετάσει θα κάνει την πρόταση του προς το συμβούλιο που θα αποφανθεί οριστικά για την τύχη των «34» κατηγορούμενων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ