ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ

Γιατί δεν άγγιξε ο Κριστιάνο Ρονάλντο το τρόπαιο του Confederations Cup

Γιατί δεν άγγιξε ο Κριστιάνο Ρονάλντο το τρόπαιο του Confederations Cup

Παρέα με το τρόπαιο του Confederations Cup βρέθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε εκδήλωση της FIFA. Τι δήλωσε ο Πορτογάλος για τη διοργάνωση.

Σε πρώτη επαφή με το τρόπαιο του FIFA Confederations Cup ήρθε ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε εκδήλωση που διοργάνωσε η FIFA με κεντρικό πρωταγωνιστή τον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης.

Υπενθυμίζουμε ότι η εν λόγω διοργάνωση θα λάβει χώρα το ερχόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Ρωσίας (σ.σ. 17 Ιουνίου-2 Ιουλίου) και θα συμμετάσχουν οκτώ χώρες από πέντε Συνομοσπονδίες. Ανάμεσά τους και η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Πορτογαλία, για την οποία θα είναι η πρώτη συμμετοχή στο τουρνουά.

Μέσα από βίντεο που ανέβασε η Διεθνής Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία φαίνεται ο Ρονάλντο να κοιτά το βαρύτιμο τρόπαιο δίχως, όμως, να το αγγίζει, μιας και το θεωρεί... γρουσουζιά. Επίσης, έδειξε ότι θέλει να το κατακτήσει, καθώς είναι τίτλος που λείπει απ' την πλούσια συλλογή του.

"Ποτέ δεν αγγίζω τα τρόπαια πριν τα κατακτήσω, επειδή μπορούν να μου δώσουν κακή τύχη. Είναι πολύ όμορφο, όμως δεν το αγγίζω. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συμβεί. Αρκετά πράγματα έρχονται. Είναι όνειρο και τα όνειρα πρέπει πάντα να υπάρχουν.

Ας δούμε τι θα συμβεί. Πώς η ομάδα θα ενεργήσει. Αυτό εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Ελπίζω να ευτυχίσουμε, να είμαστε τυχεροί και να το κατακτήσουμε. Μάλιστα, δεν έχω κερδίσει ποτέ αυτή τη διοργάνωση. Οπότε, θα είναι κάτι ξεχωριστό", ήταν τα λόγια του Πορτογάλου σούπερσταρ.

AP Photo/Ivan Sekretarev

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ