ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ

Στον τελικό του Confederations η Γερμανία

Στον τελικό του Confederations η Γερμανία

Στο 8ο λεπτό ο Γκορέτσκα είχε σκοράρει ήδη δύο φορές και η Γερμανία τελικά νίκησε 4-1 το Μεξικό, έτσι είναι αυτή που θα αντιμετωπίσει τη Χιλή στον τελικό του Confederations Cup 2017 (video)

Η Γερμανία νίκησε 4-1 το Μεξικό στον ημιτελικό του Σότσι έτσι είναι αυτή που θα αντιμετωπίσει τη Χιλή στον τελικό του Confederations Cup 2017, την Κυριακή (2/7) στις 21:00.

Τα πάντα ουσιαστικά είχαν κριθεί πριν το δεκάλεπτο, καθώς ο μέσος της Σάλκε, Λίον Γκορέτσκα, σκόραρε στο 6ο και στο 8ο λεπτό, το 3-0 έκανε ο επιθετικός της Λειψίας, Τίμο Βέρνερ, στο 59', μείωσε στο 89' ο Φαμπιάν και το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 91' ο Γιουνές.

Όσο και αν φαντάζει παράξενο, αυτή είναι η πρώτη φορά που τα "πάντσερ" θα παίξουν στον τελικό της συγκεκριμένης διοργάνωσης, ενώ το Μεξικό θα παίξει στον μικρό τελικό με την Πορτογαλία το μεσημέρι της Κυριακής (15:00).

* θυμηθείτε ΕΔΩ το LIVE της αναμέτρησης

Γερμανία - Μεξικό 4-1

Σκόρερς: 6' και 8' Γκορέτσκα, 59' Βέρνερ, 91' Γιουνές / 89' Φαμπιάν

Γήπεδο: "Olimpiyskiy Stadion Fisht", Σότσι

Διαιτητής: Νέστορ Πιτάνα (Αργεντινή)

Στην πρώτη καλή φάση της αναμέτρησης το Λίον Γκορέτσκα άνοιξε το σκορ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Γκιγιέρμο Οτσόα στο 6' με πλασέ εκτός περιοχής, έπειτα λάθος στη μεσαία γραμμή του Μεξικού και μπαλιά του Χένριχς.

Και η δεύτερη καλή φάση του αγώνα ήταν γκολ για τα "πάντσερ", ξανά με τον μέσο της Σάλκε, ο οποίος στο 8' έκανε το 2-0, πλασάροντας ιδανικό στο τετ-α-τετ τον Οτσόα (μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ), έπειτα από την κάθετη πάσα του Βέρνερ.

Οι Μεξικανοί απείλησαν για πρώτη φορά στο 33' με τον Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν να νικά στον τετ-α-τετ τον Ζιοβάνι ντος Σάντος, ενώ στο 35' έχασαν ακόμη μεγαλύτερη ευκαιρία,με τον Χαβιέρ Ερνάντες ("Τσιτσαρίτο") να αστοχεί από κοντά.

Λίγο έλειψε να σκοράρει στο 52' ο Τίμο Βέρνερ, τελικά το κατάφερε στο 59' ο στράικερ της Λειψίας, πλασάροντας σε κενό τέρμα, αφού ο Χέκτορ "τράβηξε" πάνω του τον Οτσόα και έκανε την ασίστ.

Προσπάθησε για το... γκολ της τιμής το Μεξικό, είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Ραούλ Χιμένες στο 75' και τελικά μείωσε στο 89' με το τρομερό σουτ του Φαμπιάν! Τελικά όμως η Γερμανία νίκησε με διαφορά 3 τερμάτων, με τον Γιουνές στο 91' να διαμορφώνει το τελικό 4-1.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (5-4-1): Τερ Στέγκεν, Χένριχς, Κίμιχ, Γκίντερ, Ρίντιγκερ, Χέκτορ, Ρούντι, Γκορέτσκα (67' Εμρέ Τζαν), Στιντλ (79' Μπραντ), Ντράξλερ (81' Γιουνές), Βέρνερ.

ΜΕΞΙΚΟ: Οτσόα, Λαγιούν, Αραούχο, Έκτορ Μορένο, Αλανίς, Ζόναταν ντος Σάντος (67' Ράφα Μάρκες), Έκτορ Ερέρα, Ακίνο (46' Λοσάνο), Ζιοβάνι ντος Σάντος (63' Φαμπιάν), Ραούλ Χιμένες, Χαβιέρ Ερνάντες.

Γερμανία - Μεξικό 4-1

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ