ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ

Μαζί στον πάτο Καμερούν και Αυστραλία

Australia's Aaron Mooy, right, challenges Cameroon's Collins Fai during the Confederations Cup, Group B soccer match between Cameroon and Australia, at the St. Petersburg Stadium, Russia, Thursday, June 22, 2017. (AP Photo/Ivan Sekretarev)
Australia's Aaron Mooy, right, challenges Cameroon's Collins Fai during the Confederations Cup, Group B soccer match between Cameroon and Australia, at the St. Petersburg Stadium, Russia, Thursday, June 22, 2017. (AP Photo/Ivan Sekretarev) AP

Καμερούν και Αυστραλία αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στην Αγία Πετρούπολη, έτσι παραμένουν μαζί στην 3η θέση πίσω από Χιλή και Γερμανία (video)

Ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν Καμερούν και Αυστραλία, έτσι παραμένουν αμφότερες χωρίς νίκη στο Confederations Cup 2017 και εξακολουθούν να μοιράζονται την 3η θέση, πίσω από Χιλή και Γερμανία (4 βαθμούς μετά και την μεταξύ τους ισοπαλία).

Τα "αδάμαστα λιοντάρια" άνοιξαν το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτο ημιχρόνου με τον μέσο της Μαρσέιγ, Αντρέ-Φρανκ Ζαμπό Ανγκισά, ενώ απάντησε στο 60' με εκτέλεση πέναλτι ο Μαρκ Μίλιγκαν.

Την τελευταία αγωνιστική το Καμερούν παίζει με τη Γερμανία και η Αυστραλία με τη Χιλή.

*** θυμηθείτε ΕΔΩ το live της αναμέτρησης

Καμερούν - Αυστραλία 1-1

Σκόρερς: 45+1 Ζαμπό Ανγκισά / 60' πέν. Μίλιγκαν

Γήπεδο: "Stadion Krestovskyi", Αγία Πετρούπολη

Διαιτητής: Μίλοραντ Μάζιτς (Σερβία)

Το Καμερούν ήταν καλύτερο στο πρώτο ημίχρονο, έχασε ευκαιρίες απ'τα πρώτα λεπτά, στο μισάωρο οι τελικές προσπάθειες ήταν 7-2 υπέρ του και τελικά στο 45'+1 άνοιξε το σκορ με το πλασέ του Αντρέ-Φρανκ Ζαμπό Ανγκισά, έπειτα από πάσα του Νγκαντό-Νγκαντί.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Αυστραλία να χάνει σπουδαία ευκαιρία στο 47' με τον Γιούριτς, γλίτωσε πάντως το 2-0, με τον Αμπουμπακάρ να αστοχεί από κοντά και το 58' τα "καγκουρό" κέρδισαν πέναλτι.

Αφού το video επιβεβαίωσε την παράβαση, ο Μαρκ Μίλιγκαν απ'τα 11 βήματα έκανε το 1-1, αλλά το Καμερούν συνέχισε να είναι ανώτερο, με τον Βενσάν Αμπουμπακάρ της Μπεσίκτας να χάνει ακόμη 4 σπουδαίες ευκαιρίες μέχρι το φινάλε!

ΚΑΜΕΡΟΥΝ: Οντοά, Μαμπουκά, Νγκαντό-Νγκαντί, Τικέ, Φε, Σιανί, Τζουμ, Ζαμπό Ανγκισά, Μπασογκόγκ, Μουκαντζό (77' Τοκό Εκαμπί), Αμπουμπακάρ.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (3-6-1): Ράιαν, Ντέτζενεκ, Σέινσμπουρι, Ράιτ, Μίλιγκαν, Μόουι, Λέκι, Γκέρμπατς, Ρόγκιτς (79' Ίρβιν), Ρόμπι Κρουζ (65' Τροΐζι), Γιούριτς (70' Τιμ Κέιχιλ).

Καμερούν - Αυστραλία 1-1

AP Photo/Ivan Sekretarev

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ