ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ

Εκτός λίστας για το Confederations Cup ο Μόρα

Chile's Felipe Mora, center, fights for the ball with Paraguay's Teodoro Paredes, right, and Ruben Monjes during a U-20 South American soccer championship match in Mendoza, Argentina, Tuesday, Jan. 15, 2013. (AP Photo/Walter Moreno)
Chile's Felipe Mora, center, fights for the ball with Paraguay's Teodoro Paredes, right, and Ruben Monjes during a U-20 South American soccer championship match in Mendoza, Argentina, Tuesday, Jan. 15, 2013. (AP Photo/Walter Moreno) AP

Ο Φελίπε Μόρα, ο οποίος βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο και τέθηκε εκτός αποστολής της εθνικής Χιλής για το Confederations Cup.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Χιλή, ο Ολυμπιακός ήθελε να "κλείσει" τον επιθετικό της Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε, Φελίπε Μόρα, πριν πάει στο Confederations Cup. Τελικά, ο διεθνής Χιλιανός φορ δεν θα ταξιδέψει στη Ρωσία για το τουρνουά που ξεκινά στις 17 Ιουνίου και τελειώνει στις 2 Ιουλίου.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας της Νοτίου Αμερικής, ο Μόρα δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που νιώθει στο γόνατο κι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "ρόχα", Χουάν Αντόνιο Πίτσι, τον "έκοψε" από την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Ρωσία για τη διοργάνωση.

Ο 24χρονος επιθετικός είχε μιλήσει στο Sport24.gr για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και είχε χαρακτηρίσει τους "ερυθρόλευκους" ως "την πιο μεγάλη ομάδα" στην Ελλάδα. Ο τεχνικός της "U" και πρώην των Άρη, Ατρομήτου και ΠΑΣ Γιάννινα, Γκιγιέρμο Όγιος, τον έχει ήδη αποχαιρετήσει υποστηρίζοντας με δηλώσεις του ότι την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην Ευρώπη.

Photo credits: (AP Photo/Walter Moreno)

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ