ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ

Νέες απουσίες για Ιταλία ενόψει Ουρουγουάης

Νέες απουσίες για Ιταλία ενόψει Ουρουγουάης

Μετά τους Αντρέα Πίρλο και Αντρέα Μπαρτζάλι ο Τσέζαρε Πραντέλι ενδέχεται να μην έχει στη διάθεσή του άλλους πέντε παίκτες στον μικρό τελικό με την Ουρουγουάη.

Μία εντελώς διαφορετική Ιταλία από αυτή των προηγούμενων παιχνιδιών του Confederations Cup αναμένεται να παρατάξει ο Τσέζαρε Πραντέλι στον μικρό τελικό με την Ουρουγουάη.

Αντρέα Πίρλο και Αντρέα Μπαρτζάλι είναι από το Σάββατο εκτός μάχης όπως επιβεβαίωσε ο γιατρός της ομάδας, όμως, φαίνεται πως οι απουσίες δε σταματούν εκεί.

Ο Κλαούντιο Μαρκίζιο δεν πήρε μέρος στην προπόνηση του Σαββάτου, ενώ ο Εμανουέλε Τζακερίνι εγκατέλειψε μετά από μερικά λεπτά και κρίνεται απίθανο να αγωνιστεί.

Ακόμη, πολλοί είναι οι παίκτες που έχουν επιβαρυνθεί από το παιχνίδι της Πέμπτης με την Ισπανία, το οποίο κρίθηκε στα πέναλτι. Ντανιέλε Ντε Ρόσι, Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο και Τζόρτιο Κιελίνι θα υποβληθούν σε τεστ ετοιμότητας λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Έτσι όλα δείχνουν πως φανέλα βασικού θα πάρουν παίκτες που έχουν αγωνιστεί λίγο στη διοργάνωση, όπως ο Στεφάν Ελ Σαραουί, ή και καθόλου, όπως ο Νταβίντε Αστόρι.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ