ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ

Ιταλία - Βραζιλία 2-4

Ιταλία - Βραζιλία 2-4

Η Βραζιλία νίκησε 4-2 την Ιταλία και κατέκτησε την κορυφή του 1ου ομίλου, έτσι πιθανότατα θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την Ουρουγουάη και η οι "azzuri" την Ισπανία. Δύο γκολ ο Φρεντ, γκολάρα με φάουλ ο Νεϊμάρ (video)

Η Βραζιλία επικράτησε με 4-2 της Ιταλίας, έτσι διατήρησε το απόλυτο των νικών στο 2013 FIFA Confederations Cup, κατακτώντας την 1η θέση του 1ου ομίλου.

Αυτό σημαίνει πως πιθανότατα η Βραζιλία θα παίξει στα ημιτελικά με την Ουρουγουάη και η Ιταλία με την Ισπανία.

Το σκορ άνοιξε ο Ντάντε για την "σελεσάο", ο Νεϊμάρ της έδωσε ξανά προβάδισμα με φοβερή εκτέλεση φάουλ, και ο Φρεντ πέτυχε τα άλλα δύο γκολ, ενώ για τους Ιταλούς σκόραραν οι Τζακερίνι και Κιελίνι.

Ιταλία - Βραζιλία 2-4

Σκόρερς: 51' Τζακερίνι, 71' Κιελίνι / 45'+1 Ντάντε, 55' Νεϊμάρ, 66' και 89'Φρεντ

Γήπεδο: "Arena Fonte Nova", Σαλβαδόρ - Μπαΐα

Διαιτητής: Ράσβαν Ιρμάτοβ (Ουζμπεκιστάν)

Οι Ινάσιο Αμπάτε και Ρικάρντο Μοντολίβο, αμφότεροι της Μίλαν αντικαταστάθηκαν νωρίς λόγω τραυματισμού για τους Ιταλούς, όπως και ο Νταβίντ Λουίζ για τους Βραζιλιάνους.

Η "σελεσάο" κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο πρώτη λεπτό των καθυστερήσεων με αυτόν που αντικατέστησε τον Νταβίντ Λουίζ, τον Ντάντε.

Ο άσος της Μπάγερν Μονάχου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπουφόν από κοντά με πλασέ, έπειτα από απόκρουση του πορτιέρο της Γιουβέντους σε κεφαλιά του Φρεντ.

Ο Εμανουέλε Τζακερίνι, ο οποίος επίσης είχε μπει στο ματς ως αλλαγή, απάντησε στο 51' κάνοντας το 1-1 με διαγώνιο σου μέσα από την περιοχή, έπειτα από καταπληκτική ασίστ του Μπαλοτέλι με "τακουνάκι".

Οι Βραζιλιάνοι προηγήθηκαν ξανά στο 55' με φανταστική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νεϊμάρ, ενώ στο 66' πέτυχαν και τρίτο γκολ με τον Φρεντ.

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι μείωσε σε 2-3 στο 71' με κοντινό πλασέ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ενώ ο διαιτητής πιθανότατα πριν το γκολ είχε σφυρίξει για πέναλτι πάνω στον Μπαλοτέλι!

Ο Φρεντ σκόραρε και δεύτερη φορά στο ματς, με τον στράικερ της Φλουμινένσε να διαμορφώνει το τελικό 2-4 στο 89', παίρνοντας το... ριμπάουντ από απόκρουση του Μπουφόν σε σουτ του Μαρσέλο.

ΙΤΑΛΙΑ: Μπουφόν, Αμπάτε (30' Μάτζο), Μπονούτσι, Κιελίνι, Ντε Σίλιο, Μοντολίβο (26' Τζακερίνι), Ακουιλάνι, Μαρκίζιο, Καντρέβα, Ντιαμάντι (72' Ελ Σααραουί), Μπαλοτέλι.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Ζούλιο Σέζαρ, Ντάνι Άλβες, Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ (34' Ντάντε), Μαρσέλο, Λουίζ Γκουστάβο, Ερνάνες, Οσκάρ, Χουλκ (76' Φερνάντο), Νεϊμάρ (69' Μπερνάρντ), Φρεντ.

Ιταλία - Βραζιλία 2-4

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ