ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αστραφτερή η νέα φανέλα της ελληνικής ομάδας miniEuro!

Αστραφτερή η νέα φανέλα της ελληνικής ομάδας miniEuro!

Φόρτσα Ελλαδάρα με ανανεωμένη... γκαρνταρόμπα! Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα της Ελληνικής ομάδας minifootball στην επίσημη Συνέντευξη Τύπου, την οποία θα φορούν οι παίκτες μας κατά τη διάρκεια του miniEURO 2015 (PHOTOS).

Η φετινή πανευρωπαϊκή γιορτή θα διεξαχθεί στο Βρσάρ της Κροατίας, στην μαγευτική περιοχή Ίστρια, από τις 21 έως τις 27 Σεπτεμβρίου.

Στη συνέντευξη Τύπου είχαμε τις συμμετοχές του προπονητή της ελληνικής ομάδας, Αποστόλη Γκαϊφύλλια, ενώ στην εκδήλωση μίλησαν και οι πολύτιμοι χορηγοί της ελληνικής ομάδας, οι οποίοι στηρίζουν το εγχείρημα της αντιπροσώπευσης της σε άλλη μία διεθνή διοργάνωση.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, προβλήθηκε μεταξύ άλλων και βίντεο με την εγκατάσταση, η οποία θα ανεγερθεί ειδικά για τους αγώνες στην Κροατία και αποτελεί τον εμπλουτισμό της εξαιρετικής ιδέας για γήπεδο δίπλα στην παραλία, κάτι που πρώτη εισήγαγε η διοργάνωση του 2013 στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Αυτή η ιδέα εκτιμήθηκε δεόντως από τα μέλη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας minifootball (EMF) και έτσι, όλοι οι συμμετέχοντες στο miniEURO θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν κάτι ανάλογο!

Χαιρετισμό απέστειλε ο brand manager του TOTAL ΦΑΓΕ, Νίκος Δραμιτινός, τονίζοντας την υπερηφάνεια στήριξης της προσπάθειας της ελληνικής ομάδας από την πλευρά της εταιρίας και ευχήθηκε οι Έλληνες να επιστρέψουν με το μετάλλιο από την Κροατία. H μάρκα κάνει περήφανη την εταιρία και την χώρα μας στο εξωτερικό και το ίδιο πετυχαίνει και η Ελληνική Ομάδα, άρα η σύνδεση είναι κάτι παραπάνω από λογική.

Αστραφτερή η νέα φανέλα της ελληνικής ομάδας miniEuro!

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Orphee Beinoglou, Στέλιος Κατσαμάκης τόνισε στις δηλώσεις του ότι η κορυφαία ελληνική εταιρία στον χώρο των logistics επιλέγει να υποστηρίζει τις σημαντικές για τη χώρα δράσεις της Ελληνικής Ομάδας και τόνισε ότι τέτοιες προσπάθειες αξίζει να τύχουν ευρύτερης στήριξης και υποστήριξης. Ανέλυσε τους τομείς δραστηριοποίησης της εταιρίας και παράλληλα τόνισε και εκείνος πως η Ευρωπαϊκή προοπτική της εταιρίας συμβαδίζουν με την αντίστοιχη της Ομάδας.

Ο Διευθυντής Marketing της Umbro, Γιώργος Σαμπατακάκης εξήγησε τη σύλληψη για το σχέδιο της νέας φανέλας της Ελληνικής ομάδας, ενώ τόνισε ότι στον σχεδιασμό της, όπου κυριαρχεί βέβαια το γαλανόλευκο, έχει δοθεί μία ρετρό πινελιά μαζί με την χρήση των πλέον σύγχρονων υλικών που ανεβάζουν την απόδοση του αθλητή. Ο κυματισμός της γαλάζιας φανέλας είναι μάλιστα επίσης εμπνευσμένος από την Ελληνική θάλασσα ενώ τόνισε ότι υπάρχουν μεγάλα projects της εταιρίας με ονόματα που κάνουν πάταγο όπως της West Ham ή της Εθνικής Σερβίας, όμως ένα project καινοτόμο σαν της Ελληνικής Ομάδας Minifootball που συνδέεται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό αποτελεί λόγο χαράς και νέας διάθεσης.

Αναφορά έγινε επίσης στον εξαιρετικό τόπο προετοιμασίας της ομάδας, στο Soccer Park Παπάγου, ο οποίος είναι μία πραγματική όαση, η οποία προσφέρει της καλύτερες δυνατές συνθήκες για τους αθλητές της Ελληνικής ομάδας.

Η νέα φανέλα κέρδισε το χειροκρότημα του κόσμου της εκδήλωσης με τον εξαιρετικό της σχεδιασμό, ενώ κέρδισε και τα κολακευτικά σχόλια του προπονητή της ομάδας, Απόστολου Γκαϊφύλλια. Ο τεχνικός της Ελληνικής ομάδας τόνισε στις δηλώσεις του ότι η φετινή προεπιλογή ήταν μία ιδιαιτέρως δύσκολη διαδικασία, αφού αν και πολλοί καλοί παίκτες που είχαν στηρίξει την προσπάθεια κατά το πρόσφατο παρελθόν δεν κλήθηκαν στην αποστολή, το νέο αίμα εξέπληξε με το ταλέντο και την δυναμική του και έθεσε καλούς προβληματισμούς στο κεφάλι του ενόψει Κροατίας.

Αστραφτερή η νέα φανέλα της ελληνικής ομάδας miniEuro!

Έτσι, πρόσθεσε, η 12μελής αποστολή έχει ανανεωθεί και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την ικανότητα προσαρμογής των νέων παικτών.

Καλούμενος να σχολιάσει τους αντιπάλους της Ελλάδας στη φάση των ομίλων του miniEURO 2015, υποστήριξε ότι η Τσεχία είναι το φαβορί του ομίλου, ενώ πρόσθεσε ότι η Ισπανία αποτελεί ανερχόμενη δύναμη στον χώρο. Για το Βέλγιο, έδωσε τον χαρακτηρισμό του μεγάλου ερωτηματικού, ενώ πρόσθεσε ότι δεν αποκλείεται να δούμε και εκεί ένα αξιόμαχο σύνολο, με παίκτες που έχουν πολύ καλή τεχνική κατάρτιση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ