ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αστεράκια του μέλλοντος made in Greece!

Αστεράκια του μέλλοντος made in Greece!

Ευρωπαϊκό σκάουτινγκ από την Euro Sports Football Activities πραγματοποιείται αυτό το τριήμερο (22-24/4) στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας. Δείτε τις επιτυχίες που έχει και κρατήστε τα ονόματα!

Βρετανοί διεθνούς φήμες προπονητές και σκάουτς από ομάδες της Αγγλίας, Ουαλίας, Σκωτίας, Ιταλίας, Ελλάδας, Ολλανδίας, Γερμανίας, Πολωνίας και Κύπρου θα δώσουν το παρών στο ευρωπαϊκό σκάουτινγκ που θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή (22/4) μέχρι την Κυριακή (24/4) στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας, το οποίο διοργανώνεται η εταιρεία Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.).

Δείτε τις επιτυχίες της Euro Sports Football Activities στην Ελλάδα και... κρατήστε τα ονόματα! Σε μερικά χρόνια ίσως να μιλάμε όλοι γι' αυτά τα παιδιά!

Στουρνάρας Δημήτριος (15 ετών)

Αστεράκια του μέλλοντος made in Greece!

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα είχε αποσταλεί ήδη η πρόσκληση από την EVERTON FC να μεταβεί στις αρχές Φεβρουαρίου και για επτά ημέρες στην U17. Η παρουσία του εκεί στέφτηκε με επιτυχία! Τον Ιούνιο κατόπιν πρόσκλησης του θα βρίσκεται ξανά στην EVERTON FC! Έχει ύψος 1.82cm αγωνίζεται ως τερματοφύλαξας στην Α.Ο ΝΙΚΗ ΛΑΦΥΣΤΙΟΥ.

Μιχάλης Πετεινός (17 ετών)

Γεννηθείς 1999 από ΠΑΕ Καλλιθέα στην Ιταλική Macerrata U18 Γ’ εθνική

Αντώνης Πετεινός (14 ετών)

Γεννηθείς 2002 από ΠΑΕ Καλλιθέα στην Ιταλική Macerata U15 Γ’ εθνική. Έχει ζητηθεί από την Περούτζια να δοκιμαστεί 18 έως 24/4/2016 προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Άκης Μίχος (16 ετών)

Γεννηθείς 2000. Μεγάλο ενδιαφέρον από μεγάλους Αγγλικούς και Ολλανδικούς συλλόγους!

Πούλος Οδυσσέας (15 ετών)

Γεννηθείς 2001. Μεγάλο ενδιαφέρον από μεγάλους Ολλανδικούς συλλόγους!

Μάριος Κερίμ (16 ετών)

Γεννηθείς 2000. Βρίσκεται ήδη στην Ιταλία. Υπάρχει ενδιαφέρον από μεγάλες ομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ