loading...
 

Επιστρέφει για 2 μόνο αγώνες ο Ρομάριο!

Ο Ρομάριο ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στα γήπεδα για... δύο μόνο αγώνες, φορώντας τη φανέλα της Αμέρικα!

Επιστρέφει για 2 μόνο αγώνες ο Ρομάριο!

 
Όπως ανακοίνωσε σε βραζιλιάνικα ΜΜΕ ο 43χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός, θα κάνει την επανεμφάνισή του στα γήπεδα παίζοντας δύο ματς με τη φανέλα της Αμέρικα του Ρίο ντε Ζανέιρο (αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος) για να εκπληρώσει μία επιθυμία του πατέρα του, Έντεβαϊν Φερέρα, που πέθανε τον Μάιο του 2008 σε ηλικία 78 ετών.



"Θα παίξω για λίγα λεπτά σε ένα-δύο παιχνίδια της Αμέρικα. Αυτός είναι ο τρόπος που βρήκα για να κάνω πραγματικότητα το όνειρο που είχε ο πατέρας μου", τόνισε με δηλώσεις του ο "κοντούλης", με τον πατέρα του που δεν βρίσκεται πια στη ζωή να ήταν φανατικός οπαδός της συγκεκριμένης ομάδας.



Να σημειωθεί πως το τελευταίο επίσημο ματς του Ρομάριο ήταν το Νοέμβριο του 2007 με τη φανέλα της Βάσκο Ντα Γκάμα, με το τελευταίο του τέρμα να καταγράφεται τον Ιούνιο του ίδιου έτους.

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ rss icon

ΑΕΚ | ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

8 εκατ. ευρώ, αλλιώς αντίο ζωή...

Σοκαριστικές αποκαλύψεις του νέου προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέα Δημητρέλου, στο Sport24.gr και στον Βαγγέλη Αρναούτογλου. Πως θα προσπαθήσει να πείσει την ΟΥΕΦΑ για την αδειοδότηση, αν δεν μπει στα ταμεία το συγκεκριμένο ποσό. Τι περιμένει από τους μετόχους και ποιο το εναλλακτικό σχέδιο.

ΑΓΓΛΙΑ | ΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Ένα γράμμα για τους... χούλιγκαν

Εν αναμονή του πιο "βίαιου" ντέρμπι της Αγγλίας (Ουέστ Χαμ-Μίλγουολ) τα "Σφυριά" πήραν την κατάσταση στα χέρια τους, στέλνοντας γράμμα στους κατόχους εισιτηρίων εξηγώντας τι πρέπει να κάνουν και κυρίως γιατί! Διαβάστε περισσότερα.

 

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ | ΚΑΙΣΑΡΗΣ

Ο Ταρζάν και ο Μπιτσαξής

Με αφορμή τα τραγικά γεγονότα στην Αίγυπτο, ο Κώστας Καίσαρης καταθέτει την άποψη-πρόταση: Να πάει αμέσως στο Κάιρο ο Παναγιώτης Μπιτσαξής για να επιβάλει την τάξη και τη νομιμότητα.

ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1 | FERRARI

H Ferrari θέλει να κερδίσει άσχημα

Έγινε η παρουσίαση του καινούργιου μονοθεσίου της Ferrari, η εμφάνιση του οποίου έχει προκαλέσει συζητήσεις. Διαβάστε τι δήλωσε ο σχεδιαστής Νικόλας Τομπάζης.

ΠΑΟΚ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"Δεν ανεχόμαστε διαβολικές συμπτώσεις"

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση και εκφράζει την ανησυχία της για το ντέρμπι της Κυριακής, με αφορμή την αντικατάσταση του Τρύφωνα και τον "πόλεμο" που μαίνεται στη διαιτησία. Ζητά σύσσωμη την παρουσία της ΚΕΔ στην Τούμπα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | ΕΝΔΕΚΑΔΑ

"Διπλό" με τον Κουίνσι στην ενδεκάδα

Ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα σκέφτεται να ρίξει από την αρχή στη μάχη τον Κουίνσι. Εκμετάλλευση των στημένων φάσεων θέλει ο Πορτογάλος τεχνικός.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή