ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απόλυτα κυρίαρχη η Πάτρα, στους περιφερειακούς τελικούς Πελοποννήσου!

Απόλυτα κυρίαρχη η Πάτρα, στους περιφερειακούς τελικούς Πελοποννήσου!
GIOTA KORBAKI

Οι περιφερειακοί τελικοί Πελοποννήσου του Coca-Cola Cup 2016-2017 είχαν απόλυτη κυρίαρχο την πόλη της Πάτρας. Οι τρεις πρώτοι νικητές για την τελική φάση της Αθήνας, το Μάιο, έγιναν γνωστοί μετά από μια συναρπαστική μάχη στις εγκαταστάσεις Rossoneri MFC.

Οι ομάδες της Πάτρας, έδωσαν ρεσιτάλ «εντός έδρας» επιβάλοντας την αγωνιστική τους ανωτερότητα σε όλη την διάρκεια των τελικών. Στην κατηγορία, μάλιστα, 15-16 ετών και ο τελικός ήταν αποκλειστικά πατραϊκή υπόθεση, με δυο ομάδες της πόλης να μονομαχούν για την πρώτη θέση.

Όλοι οι αγώνες είχαν συναρπαστική εξέλιξη, με αποκορύφωμα τον τελικό της μεγάλης κατηγορίας, όπου οι "Είμαστε Εδώ" πήραν το εισιτήριο στη διαδικασία των πέναλτι.

TA ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Κατηγορία 13-14 ετών:

Αναπόφευκτοι ( Πάτρα) - Redbulls ( Καλαμάτα) 3-1

Κατηγορία 15-16 ετών:

Fantastic 6 ( Πάτρα) - Ασέβαστοι ( Πάτρα) 3-2

Κατηγορία 17-19 ετών:

Είμαστε Εδώ ( Πάτρα)-Drink Team ( Καλαμάτα) 1-1, 2-1 στα πέναλτι

Οι τρεις ομάδες Αναπόφευκτοι, Fantastic 6 και Είμαστε Εδώ, θα πάρουν μέρος στους μεγάλους τελικούς, που όπως κάθε χρόνο φιλοξενούνται το Μάιο στην Αθήνα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Το Coca-Cola Cup, ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην Πελοπόννησο για φέτος, με τους αγώνες να σημειώνουν τεράστια επιτυχία. Το πιο επιτυχημένο τουρνουά 5Χ5, που απευθύνεται μόνο σε νέους, επισκέφτηκε διαδοχικά Άργος, Καλαμάτα και Πάτρα. Υπολογίζεται ότι περίπου 3.000 παιδιά τα έδωσαν όλα για την μπάλα, σε μια ποδοσφαιρική γιορτή η οποία θα συνεχιστεί σε όλη την Ελλάδα.

Προς το παρόν το τουρνουά επιστρέφει στην Αθήνα και για δυο εβδομάδες θα εγκατασταθεί στο Μαρούσι ( Campeon FC, 3η πάροδος Φραγκοκκλησιάς) όπου παραδοσιακά διεξάγεται πριν τα Χριστούγεννα, σε γιορτινή ατμόσφαιρα και με μαζική συμμετοχή.

Απόλυτα κυρίαρχη η Πάτρα, στους περιφερειακούς τελικούς Πελοποννήσου!
GIOTA KORBAKI

Το πρώτο σαββατοκύριακο είναι στις 10 και 11 Δεκεμβρίου, ενώ θα ακολουθήσει ακόμη ένα ( 17 & 18 Δεκεμβρίου) πριν η δράση διακοπεί για δυο εβδομάδες, λόγω των εορτών.

Το τουρνουά είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής. Διεξάγεται με πολύ μεγάλη επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο και στην Ελλάδα με νέους που τα δίνουν “όλα για την μπάλα”, χαρίζοντας κορυφαίες στιγμές δράσης και συναρπαστικά παιχνίδια. Το υποστηρίζουν η adidas και τα κανάλια Novasports.

Απόλυτα κυρίαρχη η Πάτρα, στους περιφερειακούς τελικούς Πελοποννήσου!
GIOTA KORBAKI

Μπείτε και εσείς στη δράση του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού τουρνουά 5Χ5 για νέους 13 έως 19 ετών, φτιάξε την ομάδα σου, δήλωσε συμμετοχή στο www.grassroots.gr/registration και ζήστε την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία.Αναλυτικοί όροι συμμετοχής και διεξαγωγής του Coca-Cola Cup, απαντήσεις σε όλα σας τα ερωτήματα καθώς και το αναλυτικό και πλήρες πρόγραμμα του τουρνουά μπορείτε να μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.grassroots.gr.

Γίνε μέλος της παρέας μας στα προφίλ μας στα Social Media :

FACEBOOK: facebook.com/CopaCocaCola.gr

TWITTER: twitter.com/CocaColaCupGR

YOUTUBE: youtube.com/user/CCCGreece

Επικοινώνησε με την γραμματεία του τουρνουά στο [email protected]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ