ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναστασίου: "Μην την... πατήσουμε"

Αναστασίου: "Μην την... πατήσουμε"

Ο Γιάννης Αναστασίου χτύπησε το... καμπανάκι στους ποδοσφαιριστές του προκειμένου να μην υποστούν μία νέα... Σταντάρ και επανέλαβε το φροντιστήριο για τις αντιδράσεις τους στις στημένες φάσεις.

Για το παιχνίδι με τη Μίντιλαντ και για τις εξελίξεις στην υπόθεση Αλφάρο μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αναστασίου, πριν από την προπόνηση της Τετάρτης.

Σε πρώτη φάση, ο Αναστασίου ζήτησε ακόμα μεγαλύτερη συγκέντρωση σε σύγκριση με το προηγούμενο εντός έδρας ματς με τη Σταντάρ Λιέγης και πρόσθεσε ότι πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους.

"Θέλω να είστε προσεκτικοί αύριο, πιο προσεκτικοί από κάθε άλλο παιχνίδι. Δεν πρέπει να την πατήσουμε όπως με τη Σταντάρ γιατί δεν θα έχουμε άλλη ευκαιρία. Τα δικά μας λάθη πρέπει να τα αποφύγουμε και να επιλέγετε πάντα την πιο σίγουρη λύση. Είμαστε καλύτεροι αλλά αυτό θα φανεί εάν το δείξουμε, αλλιώς δεν θα έχει νόημα. Ξαναλέω, να είστε συγκεντρωμένοι στο ματς και μην αφεθείτε ούτε δευτερόλεπτο" τόνισε ο Αναστασίου.

Έπειτα, σχολίασε την αρνητική εξέλιξη της μεταγραφής του Αλεχάντρο Αλφάρο, τον οποίο είχε παρουσιάσει στην προπόνηση της Τρίτης ενώπιον της ομάδας.

"Είχαμε μία δυσάρεστη εξέλιξη με τον Αλφάρο, την οποία έχετε πληροφορηθεί όλοι σας. Δυστυχώς, δεν θα είναι μαζί μας γιατί εντοπίστηκε ένα πρόβλημα με τον χιαστό του. Παίζει τα τελευταία 5 χρόνια με το πρόβλημα του και αποφασίστηκε να μην ρισκάρουμε" εξήγησε ο Αναστασίου.

Κατόπιν, στη διάρκεια της άσκησης με τις στημένες φάσεις, έκανε πολλές παρατηρήσεις σε θέματα επιθετικής και αμυντικής συμπεριφοράς. Στις συμβουλές του σημείωσε ότι είναι πολύ πιθανό αυτές οι φάσεις να κρίνουν την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, συνεπώς είναι απαραίτητο όλοι να δείξουν αυξημένη προσοχή.

Η ενδεκάδα

Όσον αφορά την ενδεκάδα, φαίνεται πως έχει κλειδώσει η οπισθοχώρηση του Μέντες στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Σίλντενφελντ. Ο Κοτσόλης θα υπερασπίσει την εστία, ο Τριανταφυλλόπουλος θα καλύψει το δεξί άκρο και ο Νάνο το αριστερό, ο Λαγός θα είναι ο αμυντικός χαφ, Ζέκα και Πράνιτς τα δύο εσωτερικά χαφ του ρόμβου και ο Ατζαγκούν στην κορυφή του, ενώ οι Μπεργκ και Καρέλης θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ