ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλεφάντης: "Πήραμε το πιο σπουδαίο κύπελλο"

Αλεφάντης: "Πήραμε το πιο σπουδαίο κύπελλο"
DAVID SIMMONDS

Ο διευθυντής του περιοδικού «Σχεδία» και επικεφαλής της αποστολής της εθνικής αστέγων στην Γλασκόβη, Χρήστος Αλεφάντης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Πρωινό στις 8 » με τον Αντώνη Κυρίκο.

O Xρήστος Αλεφάντης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την συμμετοχή της εθνικής αστέγων στο 14ο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων.

Για την διοργάνωση: «Αγωνιστικά τα αγόρια τερμάτισαν στην ουρά της βαθμολογίας. Έκαναν μία νίκη χθες με την Σλοβενία. Η γυναικεία ομάδα συμμετείχε με γυναίκες από το περιοδικό «Σχεδία» της Θεσσαλονίκης. Τερματοφύλακας της γυναικείας ομάδας ήταν η κυρία Στέλλα Μαυρίδου, 59 ετών και γιαγιά. Έγινε το σύμβολο του τουρνουά. Περπατούσαμε στους δρόμους της Γλασκόβης και ήθελαν να βγάλουν φωτογραφίες με την κυρία Μαυρίδου. Βρέθηκε στην καλύτερη επτάδα της διοργάνωσης, όχι για το ποδοσφαιρικό της ταλέντο. Ξεκίνησε να παίζει φέτος ποδόσφαιρο. Με την επιθυμία για μία καλύτερη ζωή, έγινε σύμβολο της διοργάνωσης».

Για το πως το έζησαν: «Θα σας πω μόνο τι έγινε στην τελετή λήξης και των απονομών των ομαδικών βραβείων. Σε μία διοργάνωση που γίνεται, για μία καλύτερη ζωή, το πιο σημαντικό κύπελλο είναι το fair play και η Ελλάδα ήταν η μοναδική ομάδα, το είχε πάρει δύο φορές. Λοιπόν το πήραμε χθες και αυτή ήταν η τρίτη. Τα παιδιά της ελληνικής αποστολής γνώρισαν την αποθέωση. Κατακτήσαμε το πιο σπουδαίο κύπελλο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ