ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αγάπη μου καλές οι ταινίες, αλλά έλα να σου μάθω μπαλίτσα!

Αγάπη μου καλές οι ταινίες, αλλά έλα να σου μάθω μπαλίτσα!

Καλές οι ταινίες, καλές οι σειρές, αλλά μήπως ήρθε η στιγμή να βάλεις την κοπέλα σου στο τρυπάκι να μυηθεί στον μαγικό κόσμο των σπορ; Για να το απολαμβάνει και εκείνη κάθε φορά που θέλεις να καθίσεις αναπαυτικά και να δεις αθλητικά. Το Vodafone TV, σου δίνει αυτή την ευκαιρία.

Ας είμαστε ειλικρινείς από την αρχή και ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Όποιος άνδρας πει ότι δεν έχει έρθει φόρα παρτίδα με τα γεμάτα παράπονο μούτρα της κοπέλας του, την στιγμή που της ανακοίνωσε ότι θέλει να καθίσει στην τηλεόραση και να δει αθλητικά, είτε... δεν έχει κοπέλα είτε του ήρθε ουρανοκατέβατη. Γιατί εκείνες μπορεί να αναρωτιούνται "σου είπα εγώ να μην δεις; Πότε έγινε αυτό;", αλλά εσύ ξέρεις την αλήθεια.

Από 'κει και πέρα, η νέα μόδα της εποχής είναι οι σειρές. Όποιος δεν βλέπει, αντιμετωπίζεται περίπου ως Νεάντερταλ ή σε φάση "τι ειν' τούτος;". Κάθε ζευγάρι που σέβεται τον εαυτό του, κάθεται αναπαυτικά στο λάπτοπ ή το συνδέει με την τηλεόραση, βλέποντας την αγαπημένη του σειρά. Και όταν τελειώνει, ακολουθεί η επόμενη χωρίς να χαθεί καθόλου χρόνος. Ενίοτε, τις βλέπουν και παράλληλα, εναλλάξ.

Άλλα ζευγάρια πάλι, ακολουθούν την πιο κλασική και διαχρονική οδό, αυτή των ταινιών. Τα dvd μάλιστα τείνουν να αποτελέσουν τις... βιντεοκασέτες της εποχής μας. Τα ζευγάρια δεν χρειάζεται να μπουν στην διαδικασία να ντυθούν, να τρέξουν στο κοντινό dvdάδικο και να ακούσουν το κλασικό "αυτό δεν το έχουμε, νοικιάστηκε πριν λίγο...". Υπάρχουν άφθονες επιλογές και ταινίες που μπορείς να δεις στην οθόνη του λάπτοπ σου και να κάθεσαι αναπαυτικά με το έτερον ήμισυ στον καναπέ.

Αυτό φυσικά γίνεται, αν πρωτίστως έχετε καταφέρει να συνεννοηθείτε για το ακριβώς θα δείτε. Άλλη μάχη αυτή. Θέλεις δραματικό, θέλει ρομαντική κομεντί. Θέλεις θρίλερ, εκείνη τα φοβάται τα θρίλερ. Θέλεις περιπέτεια, θέλει κοινωνικό. Μέχρι να βρεθεί στο τέλος μια μεσοβέζικη λύση που συνήθως την... ικανοποιεί.

Το Vodafone TV φέρνει την "επανάσταση" στις σχέσεις. Σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις ελληνικό πρωτάθλημα, ευρωπαϊκό μπάσκετ και ένα κάρο άλλο αθλήματα. Είναι εδώ για να ικανοποιήσει κάθε σου αθλητική επιθυμία. Δεν είναι κρίμα, λοιπόν, να κάθεσαι μόνος του και να μην προσπαθήσεις να την μυήσεις στον υπέροχο κόσμο των σπορ; Ναι, ξέρουμε, στην αρχή θα ξεφυσήσει, θα κοιτάξει με ύφος στο κενό όσο θα προσπαθείς να τις εξηγήσεις πέντε πράγματα, θα σηκώσει κεφάλι στο ταβάνι, αλλά εσύ δεν πρέπει να απογοητεύεσαι. Είπαμε, θα την βάλεις στο δικό σου αγαπημένο κόσμο, αυτό των σπορ.

Εφόσον το Vodafone TV, σου δίνει πολλές διαφορετικές επιλογές, ήρθε η ώρα να τη μάθεις λίγη μπαλίτσα. Οπλίσου με υπομονή, προσπάθησε να γίνεις όσο πιο απλός γίνεται στην εκμάθηση των κανόνων, διατήρησε την ψυχραιμία σου και το χαμόγελο σου σε κάθε ερώτηση που είναι ικανή να αφήσει αδειανό το τριχωτό της κεφαλής σου, επανάλαβε αυτό που είχες ξαναπεί σα να είναι η πρώτη φορά, μην απογοητευτείς, κάνε την να νιώσει ότι αυτά που σου λέει, δεν είναι για να λιποθυμάς. Επιβράβευσέ την σε κάθε σωστή επισήμανση, θα αισθανθεί καλύτερα και η ίδια.

Καλές οι ξένες σειρές, καλές και all time classic οι ταινίες, όμως ήρθε η ώρα να πατήσεις πόδι και να απενοχοποιηθείς. Θέλεις να βλέπεις αθλητικά. Μέσω του Vodafone TV και του πλούσιου αθλητικού περιεχομένου του, βάλε την στα... άδυτα των σπορ. Το τεχνητό οφσάιντ, το πικ εν ρολ και ένα κάρο άλλοι όροι που της φαντάζουν "πυρηνική φυσική", μπορούν να γίνουν κτήμα της, μπαίνοντας στην διαδικασία να καθίσει να δει μαζί σου.

Τι πιο ωραίο να μπορείς να της πεις "αγάπη μου, ξεκινάει ο αγώνας" και να σκάει χαμόγελο, λες και της είπες να βγείτε στο κέντρο για ψώνια μέχρι τελικής πτώσεως. Βρες το θάρρος (δεν είναι εύκολο, το ξέρουμε) και πάτησε πόδι για τα δικά σου "θέλω" και ποιος ξέρει, μπορεί να γίνουν και δικά της. Τότε, θα είσαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου. Και θα ευγνωμονείς για πάντα το Vodafone TV. Θα είναι το "κλειδί" του δικού σου επίγειου παραδείσου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ