ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπογράφει την Παρασκευή ο Πίρλο

Υπογράφει την Παρασκευή ο Πίρλο
© AP

Ο Αντρέα Πίρλο βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και από την Παρασκευή αναμένεται να είναι και επίσημα συμπαίκτης με τους Νταβίντ Βίγια και Φρανκ Λάμπαρντ

Έτοιμος για μία νέα σελίδα στην στην καριέρα του είναι ο Αντρέα Πίρλο, καθώς βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και οι πληροφορίες αναφέρουν πως σύντομα θα έχει νέα ομάδα.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως ο 36άχρονος άσος την Παρασκευή θα υπογράψει στη νεοσύστατη, New York City FC, έτσι θα είναι συμπαίκτης των Νταβίντ Βίγια και Φρανκ Λάμπαρντ.

Η New York City FC είναι ομάδα με ίδιο ιδιοκτήτη με αυτόν της Μάντσεστερ Σίτι, έτσι ο Φρανκ Λάμπαρντ είχε μείνει δανεικός στην Αγγλία για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι και έτσι ενδεχομένως να κάνει το ντεμπούτο του μαζί με τον Πίρλο.

Όλα αυτά αν τελικά σπάσει από τώρα το συμβόλαιό του με την Γιουβέντους, καθώς ενδέχεται να μείνει στο Τορίνο και να πάει στη Νέα Υόρκη τον Φεβρουάριο, για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Στόχος του είναι να διατηρηθεί σε άψογη κατάσταση για να είναι ετοιμοπόλεμος για το EURO 2016. Θα πρέπει λοιπόν να περιμένουμε για τις εξελίξεις, αν τελικά υπογράψει στην New York City FC και αν θα φορέσει την φανέλα της αυτό το καλοκαίρι ή από τον Φεβρουάριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ