ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Υπήρξε ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Τζοβίνκο"

"Υπήρξε ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Τζοβίνκο"
Τζοβίνκο

Ο μάνατζερ του Σεμπάστιαν Τζοβίνκο ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του δεν θα φύγει από τον MLS στη διακοπή του πρωταθλήματος, παρά το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα.

Τον Ιανουάριο του 2015 ο Ιταλός μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο με το Toronto έναντι 7.000.000$ το χρόνο και όπως φαίνεται η επιλογή του ήταν σωστή, αφού ολοκλήρωσε τη σεζόν στο MLS με 22 γκολ και 13 ασίστ σε 33 εμφανίσεις!

Η ομάδα του πέρασε στα πλέι οφ, όμως έμεινε εκτός συνέχειας από τον πρώτο γύρο καθώς έπεσε πάνω στο Montreal του Ντιντιέ Ντρογμπά.

Το MLS σταμάτησε, λοιπόν, και ο Ιταλός βρίσκεται σε διακοπές. Πολλοί παίκτες αποφασίζουν να αγωνιστούν έστω και για 3-4 μήνες δανεικοί σε ομάδες της Ευρώπης, έτσι ώστε να έχουν ματς στα πόδια τους, με τον Τζοβίνκο ωστόσο να λέει όχι. Κάτι που επιβεβαίωσε και ο μάνατζερ του.

"Όχι, με τίποτα", είπε αρχικά και συνέχισε: "Ο Τζοβίνκο πήρε μία απόφαση να αγωνιστεί στο Toronto και είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την επιλογή του, επίσης η ομάδα επένδυσε πάνω του και δεν έχει σκοπό να ρισκάρει.

"Έτσι, τώρα κάνει διακοπές για να είναι 100% έτοιμος στην προετοιμασία για τη νέα σεζόν το 2016. Υπήρξε ενδιαφέρον (για την Μπαρτσελόνα ήταν η ερώτηση), όμως δεν προχωρήσαμε σε λεπτομέρειες. Είναι τρομερό πως δεν ενδιαφέρθηκαν τέτοιες ομάδες για τον παίκτη πριν υπογράψει στην Αμερική".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ