ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τον Τζοβίνκο δεν θα τον ξανα-αμφισβητήσεις, τον Τζοβίνκο

Jun 24, 2015; Toronto, Ontario, CAN; Toronto FC forward Sebastian Giovinco (10) celebrates his penalty kick goal in the second half against the Montreal Impact at BMO Field. The FC beat the Impact 3-1. Mandatory Credit: Tom Szczerbowski-USA TODAY Sports
Τζοβίνκο TOM SZCZERBOWSKI-USA TODAY SPORTS

Ο Σεμπαστιάν Τζοβίνκο τρελαίνει κόσμο στο MLS σκοράροντας με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο, ενώ μετρά ήδη 13 ασίστ! Δείτε βίντεο με τα κατορθώματα του.

Τον Ιανουάριο του 2015 ο Σεμπαστιάν Τζοβίνκο άφησε την Ευρώπη και την Γιουβέντους με σκοπό να περάσει την άλλη πλευρά του Ατλαντικού για λογαριασμό της Toronto, υπογράφοντας "χρυσό" συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 7.000.000 δολαρίων.

Η απόφαση του σήκωσε μεγάλη συζήτηση, αφού πρόκειται για έναν αρκετά χαρισματικό ποδοσφαιριστή ο οποίος βέβαια ταλαιπωρήθηκε από κάποιους τραυματισμούς.

Ενάμιση χρόνο μετά την μετακόμιση του στο MLS, ο Σεμπαστιάν Τζοβίνκο τρελαίνει κόσμο. Τη φετινή περίοδο, ο 29άχρονος άσος μετρά 16 γκολ και 13 ασίστ σε 25 παιχνίδια! Το εντυπωσιακότερο όλων δεν είναι οι αριθμοί, αλλά ο τρόπος με τον οποίο σκοράρει.

Απευθείας εκτελέσεις φάουλ, κρέμασμα με εξωτερικό φάλτσο από τη γραμμή του άουτ(!), σουτάρες, τακουνάκια και άλλα πολλά.

Ας δούμε τα κατορθώματα του σε βίντεο:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ