ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το MLS αποχαιρέτησε με ανακούφιση τον "βρώμικο" Ντε Γιονγκ

Το MLS αποχαιρέτησε με ανακούφιση τον "βρώμικο" Ντε Γιονγκ
Ντε Γιόνγκ

Ο Νάιτζελ ντε Γιονγκ έλυσε πρόωρα τη συνεργασία του με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλατασαράι. Κάτι για το οποίο πανηγυρίζουν οι Αμερικάνοι.

Ο Νάιτζελ ντε Γιονγκ έφτασε στις ΗΠΑ για λογαριασμό των Λος Άντζελες Γκάλαξι τον Ιανουάριο του 2016 και επτά μήνες αργότερα το συμβόλαιο του λύθηκε, αφού πρώτα πρόλαβε να δικαιώσει τον τίτλο του πιο... βρώμικου παίκτη του πλανήτη.

Γι' αυτό το λόγο, αλλά και για τη γενικότερη κακή του παρουσία στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, η σελίδα που διατηρεί στο Twitter η επίσημη αρχή του Αμερικάνικου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου (MLS), χαιρέτησε με έναν περίεργο τρόπο τον Ολλανδό μέσο.

Συγκεκριμένα, αναρτήθηκε στην εν λόγω σελίδα ένα βίντεο διάρκειας ενός λεπτού, όπου συνοψίζεται η πορεία του 31χρονου πρώην άσσου της Μίλαν στις ΗΠΑ, τονίζοντας τα... κατορθώματα του και καταλήγει ότι η Γκάλαξι " είναι καλύτερη ομάδα" δίχως τον Ντε Γιονγκ.

Ανέφερε λοιπόν ότι είχε 18 συμμετοχές και κανένα γκολ, ότι πήρε τρεις κίτρινες και μια κόκκινη, προβάλλοντας highlights όπως τα παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ