ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το αποχαιρετιστήριο γράμμα του Τζέραρντ στους LA Galaxy

Το αποχαιρετιστήριο γράμμα του Τζέραρντ στους LA Galaxy

Ο Στίβεν Τζέραρντ αποχαιρέτησε τους φίλους των LA Galaxy μέσα απ' ένα ιδιαίτερα συγκινητικό γράμμα στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Oι LA Galaxy ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους με τον Στίβεν Τζέραρντ. Ο Άγγλος μέσος, ύστερα από 1,5 χρόνο στο Λος Άντζελες, αποτελεί παρελθόν απ' την ομάδα του MLS.

Μάλιστα, το πιθανότερο είναι πως ο θρύλος της Λίβερπουλ θα βάλει "τέλος" στην καριέρα του, με τις φήμες να τον θέλουν πολύ κοντά στην επιστροφή του στους "κόκκινους", αυτή τη φορά ως μέλος του τεχνικού επιτελείου του Γιούργκεν Κλοπ.

Λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση, ο Τζέραρντ αποχαιρέτησε τους φίλους των LA Galaxy μέσα απ' ένα ιδιαίτερα συγκινητικό γράμμα στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

"Τον τελευταίο 1,5 χρόνο, είχαν την τιμή να εκπροσωπώ τους LA Galaxy και να αγωνίζομαι μπροστά στους σπουδαίους φιλάθλους αυτής της ομάδας.

Όταν έφυγα απ' τη Λίβερπουλ, ήρθα στο Λος Άντζελες με στόχο να βοηθήσω τους La Galaxy να κατακτήσουν ακόμα ένα πρωτάθλημα στο MLS. Είμαι πολύ απογοητευμένος που δεν κατάφερα να επιτύχω αυτόν τον στόχο, όμως όταν θα κοιτάζω πίσω, θα μπορώ να λέω με υπερηφάνεια πως πετύχαμε πολλά πράγματα, συμπεριλαμβανομένων και δύο συμμετοχών στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Λάτρεψα κάθε λεπτό απ' την παραμονή μου στις ΗΠΑ. Είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω αυτό το σύλλογο να συνεχίζει να αναπτύσσεται. Ως ένας ποδοσφαιριστής που πέρασε όλη την καριέρα του στο Λίβερπουλ, ήταν μία απίστευτη εμπειρία να έρθω στο Λος Άντζελες και να παίξω για τους LA Galaxy. Θα ήθελα να ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, το τεχνικό επιτελείο, καθώς και κάθε φίλαθλο ξεχωριστά για την στήριξή του απ' την πρώτη ημέρα που ήρθα στο σύλλογο.

Το Λος Άντζελες θα έχει πάντα μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.

Ευχαριστώ και πάμε Galaxy.

-Στίβεν Τζέραρντ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ετοιμάζεται για το "τέλος" ο Τζέραρντ
Αποχωρεί απ' τη New York City ο Λάμπαρντ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ