ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το "αντίο" της Ορλάντο Σίτι στον Κακά

Orlando City's Kaka, left, celebrates his goal against Sporting Kansas City during the first half of an MLS soccer game, Saturday, May 13, 2017, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux)
Orlando City's Kaka, left, celebrates his goal against Sporting Kansas City during the first half of an MLS soccer game, Saturday, May 13, 2017, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux) AP

Ο Κακά ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται το 2018 και η Ορλάντο Σίτι ετοίμασε ένα εντυπωσιακό βίντεο για τον 35χρονο βραζιλιάνο. (VIDEO)

Η παρουσία του Κακά με τη φανέλα της Ορλάντο Σίτι ολοκληρώνεται, αφού όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε δεν πρόκειται να συνεχίσει να αγωνίζεται στο MLS και την επόμενη σεζόν.

Ο 35χρονος πια Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός τόνισε ότι το σώμα του δεν ανταποκρίνεται όπως εκείνος θα επιθυμούσε και για αυτό θα σταματήσει από την ομάδα των ΗΠΑ.

Εκείνο που δεν διευκρίνισε ήταν εάν θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο και σε ποια ομάδα θα το κάνει, με τα σενάρια να τον θέλουν να επιστρέφει στη Βραζιλία για να κλείσει την καριέρα του. Μία καριέρα η οποία παρά τους τραυματισμούς μόνο φτωχή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αφού σε 304 συμμετοχές με τη Μίλαν πέτυχε 104 γκολ και έδωσε 55 ασίστ, ενώ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης είχε 120 συμμετοχές με 29 γκολ και 39 ασίστ.

Την τελευταία τριετία στις ΗΠΑ πρόλαβε να παίξει σε 77 αγώνες πετυχαίνοντας 25 γκολ και δίνοντας 19 ασίστ σε περίπου 6.000 λεπτά συμμετοχής. Ο Κακά άφησε το δικό του στίγμα στην Ορλάντο Σίτι και για αυτό οι άνθρωποι της ομάδας του ετοίμασαν ένα βίντεο αφιέρωμα για το αντίο του.

Απολαύστε το...

Photo credits: AP Photo/John Raoux
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ