ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέλος καριέρας με τίτλο για Ραούλ

Τέλος καριέρας με τίτλο για Ραούλ
© TWITTER/NYCOSMOS

Ο Ραούλ ολοκλήρωσε τη μεγάλη του καριέρα σε ηλικία 38 ετών και πανηγύρισε το 22ο τρόπαιό του με τους Νιου Γιορκ Κόσμος μετά το 3-2 επί της Όταβα Φιούρι (VIDEOS).

Μια καριέρα ονειρεμένη έφτασε στο φινάλε της και τι καλύτερο από το να συνδυαστεί αυτό με ένα τρόπαιο. Ο Ραούλ έβαλε οριστικά "τίτλους τέλους" στην ποδοσφαιρική διαδρομή του σε ηλικία 38 ετών και μάλιστα με τον 22ο τίτλο του, αφού πήρε το πρωτάθλημα της "NASL" στις Ηνωμένες Πολιτείες με τους Νιου Γιορκ Κόσμος.

Τέλος καριέρας με τίτλο για Ραούλ
© AFP/GETTY IMAGES

Από πέρυσι παίζει εκεί, όταν μετακόμισε από την Αλ Σαντ και μετά το 3-2 με την Όταβα Φιούρι πανηγύρισε την Κούπα. Μάλιστα, οι συμπαίκτες του τον σήκωσαν στα χέρια και γενικά έζησε μερικές υπέροχες στιγμές. Σίγουρα, θα έκανε φλας μπακ στην 21χρονη διαδρομή του και στα πάνω από 1000 παιχνίδια που έδωσε.

Ο Ραούλ είπε πως "η αγάπη που εισέπραξα όλα αυτά τα χρόνια είναι πιο σημαντική από τα τρόπαια που κατέκτησα. Αγάπη και από ανθρώπους που υποστήριζαν άλλες ομάδες, αλλά με θαύμαζαν και με εκτιμούσα. Αυτό είναι το μεγαλύτερο βραβείο της καριέρας μου. Όσο για το μέλλον μου, είναι στη Νέα Υόρκη, διότι εδώ θέλω να ζήσω με την οικογένεια μου. Για τα υπόλοιπα θα δούμε μετά, διότι αυτή την στιγμή προέχει το να ξεκουραστώ".

Αξίζει να ειπωθεί πως ο Γκαστόν Τσεγερίνο έκανε χατ τρικ για τους Κόσμος που έφτασαν στο έβδομο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, ενώ για την Όταβα πέτυχε δυο τέρματα ο Τόμι Χάινμαν, ενώ έμεινε με δέκα παίκτες από τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου.

Δείτε τα highlights του αγώνα και τους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν:





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ