ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Montreal Impact ο Γκαρντ

Aston Villa's manager Remi Garde awaits the start of the English Premier League soccer match between Newcastle United and Aston Villal at St James' Park, Newcastle, England, Saturday, Dec. 19, 2015. (AP Photo/Scott Heppell)
Aston Villa's manager Remi Garde awaits the start of the English Premier League soccer match between Newcastle United and Aston Villal at St James' Park, Newcastle, England, Saturday, Dec. 19, 2015. (AP Photo/Scott Heppell) AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Ο Ρεμί Γκαρντ, που απασχόλησε έντονα τον Ολυμπιακό το προηγούμενο καλοκαίρι, ήρθε σε συμφωνία με τη Montreal Impact για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, υπογράφοντας συμβόλαιο τριών ετών.

Στον Καναδά και στο MLS θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ρεμί Γκάρντ. Ο Γάλλος τεχνικός έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο με το σύλλογο από τον Καναδά και ανοίγεται μπροστά του μία νέα -προπονητική- εμπειρία.

Ο Γκαρντ είχε φτάσει μία ''ανάσα'' από τον πάγκο του Ολυμπιακού στις αρχές του καλοκαιριού, όταν και είχε ταξιδέψει δύο φορές στην Ελλάδα για τις τελικές συζητήσεις με τους ερυθρόλευκους, χωρίς αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός προσέλαβε τον Μπεσνίκ Χάσι και ο Γάλλος προπονητής παρέμεινε ελεύθερος. Αφού απέρριψε την προοπτική της Σταντάρ Λιέγης πριν λίγους μήνες, δέχτηκε πρόταση από τους διοικούντες τη Montreal Impact

Ο Γκάρντ είπε άμεσα το "ναι", αποδεχόμενος την πρόσκληση να καθοδηγήσει τους Καναδούς στο MLS.

"Είμαι ενθουσιασμένος, αισθάνομαι διψασμένος, έτοιμος να 'βουτήξω' σε κάτι νέο. Είμαι έτοιμος γι' αυτή την πρόκληση. Έχω πολλές ιδέες και πίστη", δήλωσε ο Γάλλος τεχνικός.

"Ειδικότερα, νιώθω προσμονή για να ανακαλύψω και να μοιραστώ μαζί σας, ότι έχω μάθει στην Ευρώπη όλο αυτό το διάστημα", πρόσθεσε.

Η ομάδα από το Μόντρεαλ τερμάτισε ένατη στη δυτική περιφέρεια του MLS, αποτυγχάνοντας να μπει στα playoffs.

Ο Γάλλος προπονητής έχει περάσει από τους πάγκους των Άστον Βίλα και Λιόν, με το πέρασμα του από την τελευταία να θεωρείται το πιο πετυχημένο, καθώς κατάφερε να αναδείξει ποδοσφαιριστές όπως ο Λακαζέτ της Άρσεναλ, ο Μαρσιάλ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Ουμτιτί της Μπαρτσελόνα.

Photo Credits: AP Photo/Scott Heppell

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ