ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σκόραραν Λάμπαρντ, Ντρογκμπά, Τζέραρντ και Βίγια!

Σκόραραν Λάμπαρντ, Ντρογκμπά, Τζέραρντ και Βίγια!
Τζέραρντ

Τρίτη σερί επιτυχία για τους New York City με τον Νταβίδ Βίγια να σκοράρει το νικητήριο γκολ στο 95ο λεπτό! Γκολ με φάουλ ο Ντρογκμπά, σκόραρε και ο Στίβεν Τζέραρντ (VIDEOS).

Πολλά τα ματς, πολλά και τα γκολ σε αυτή την αγωνιστική για το MLS. Εμείς όμως θα σταθούμε στα μεγαλύτερα παιχνίδια και φυσικά σε εκείνα που αγωνίστηκαν οι αστέρες της διοργάνωσης.

Στο τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής μέρας, οι LA Galaxy νίκησαν με 3-2 το Dallas με τον Στίβεν Τζέραρντ να κάνει το 3-1 και να καθαρίζει την αναμέτρηση.

Πάμε και στους ταλαιπωρημένους New York City που το τελευταίο διάστημα είναι αναγεννημένοι! Πέτυχαν την τρίτη σερί τους νίκη, παρόλα αυτά βρίσκονται εκτός Play offs. Το σκορ εναντίον των Whitecaps άνοιξε ο Φρανκ Λάμπαρντ με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής, για να κάνει το 1-1 ο Μοράλες με πέναλτι.

Τη νίκη χάρισε στους φιλοξενούμενους ο Νταβίδ Βίγια στο 95ο λεπτό(!) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το οποίο είδε μόνο ο διαιτητής.

Τέλος το Montreal κέρδισε με 2-0 τους DC United με τον Ντιντιέ Ντρογκμπά να πετυχαίνει και τα δυο τέρματα! Το ένα μάλιστα με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ.





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ