ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της η Seattle Sounders στο MLS

Πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της η Seattle Sounders στο MLS

H Seattle Sounders κέρδισε στα πέναλτι την Toronto FC στον τελικό του πρωταθλήματος του MLS και κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της, Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Φρέι ο οποίος έχει κάνει την απόκρουση του... αιώνα.

Το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της στο MLS κατέκτησε το βράδυ του Σαββάτου η Seattle Sounders επικρατώντας στα πέναλτι της Toronto FC με 5-4. Η κανονική διάρκεια του αγώνα αλλά και η παράταση έληξε 0-0.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Σιάτλ ήταν ο γκολκίπερ της Στέφαν Φρέι ο οποίος έχει κάνει έξι επεμβάσεις στην διάρκεια του ματς εκ των οποίων η μία, αυτή στην παράταση σε κεφαλιά του Άλντιντοπ, χαρακτηρίστηκε από τους σχολιαστές της αναμέτρησης ως η επέμβαση του αιώνα.

Επίσης στην διαδικασία των πέναλτι όπου κάθε ομάδα έχασε και από ένα και χρειάστηκε να πάμε και σε έκτο πέναλτι ο Ελβετός γκολκίπερ απέκρουσε αυτό του Μπράντλεϊ, του αρχηγού της ομάδας του Τορόντο.

Στο Σιάτλ μάλιστα αγωνίζονται και δυο παλιοί γνώριμοι μας παίκτες που έχουν περάσει από τους δυο "αιώνιους". Ο λόγος για τον Αντρέας Ίβανσιτς και τον Νέλσον Βαλντέζ. Με τον Αυστριακό να περνάει ως αλλαγή στο ματς στη θέση του επιθετικού από την Παραγουάη και να ευστοχεί μάλιστα και στην διαδικασία των πέναλτι.

Τορόντο: Ίργουιν, Μουρ, Ζαβαλέτα, Μπεϊτασούρ, Μόρου, Χάγγλουντ, Μπράντλει, Κούπερ (85' Σεϊρού), Οσόριο (77' Τζόνσον), Άλντιντοπ, Τζιοβίνκο (103' Ρίκετς).

Σιάτλ: Φρέι, Μιρς, Μάρσαλ, Τόρες, Τζόουνς, Αλόνσο, Λοδέιρο, Φρίμπεργκ (66' Φερνάντες), Ρολντάν, Βαλντέζ (73' Ίβανσιτς), Μόρις (108' Έβανς).

Δείτε σε βίντεο την διαδικασία στα πέναλτι αλλά και την τρομερή επέμβαση του Φρέι από τρεις διαφορετικές λήψεις:


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ