ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προηγήθηκαν και έφαγαν πεντάρα

Προηγήθηκαν και έφαγαν πεντάρα
Ομπαφέμι Μάρτινς

Βαριά ήττα για τους LA Galaxy του Τζέραρντ στην έδρα τους από τους Portland Timbers. Παρότι προηγήθηκαν στο σκορ, στη συνέχεια δέχθηκαν πέντε γκολ! Ήττα και για τον Λάμπαρντ.

Μπορεί η... μισή Premier League να μετακόμισε στο MLS (Στίβεν Τζέραρντ, Φρανκ Λάμπαρντ, Ντιντιέρ Ντρογκμπά, Ομπαφέμι Μάρτινς και άλλοι), οι ομάδες τους παρόλα αυτά δεν τα πήγαν και τόσο καλά.

Οι LA Galaxy γνώρισαν βαριά ήττα με 5-2 από τους Portland Timbers. Το σκορ άνοιξε ο Κιν στο 36ο λεπτό, όμως μέχρι το 74ο λεπτό ακολούθησαν τρία τέρματα για τους φιλοξενούμενους.

Ο Κιν μείωσε σε 2-3 στο 84', όμως οι Timbers σκόραραν άλλα δυο γκολ στο 85' και το 90'. Δύσκολη βραδιά για τον Μρπους Αρίνα. Κακή βραδιά και για τους Seattle Sounders που έμειναν για τρίτο σερί ματς δίχως νίκη στο 1-1 με την Houston Dynamo.

Στο ματς Orlando City - New York City νίκησαν οι γηπεδούχοι παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από την ομάδα των Λάμπαρντ, Βίγια. Τέλος η είδηση είναι πως δεν σκόραρε ο Ντοργκμά στη νίκη των Montreal Impact επί των New England με 1-0.









ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ